Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek szánalmas, ha...

Szerintetek szánalmas, ha valaki takarítónő? Elmennétek egy ilyen lánnyal randizni?

Figyelt kérdés

2021. nov. 19. 16:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%

Mivel csak 20 eves vagy, teljesen lenyegtelen, mit dolgozol, mert innen meg akarhova lehet menni feljebb. Takaritasban is maradhatsz, csak akkor erdemes maganban csinalni, esetleg felhuzni egy takarito ceget, nyilvan nem most, de mondjuk aki 40 evesen takarit mint alkalmazott, az sem ciki, csak azert masok az anyagi igenyek altalaban 20 evesen, es idos korban.

De meg tanulhatsz is barmi mast. Randin valoszinuleg nem fog szamitani.

2021. nov. 20. 08:32
 22/26 anonim ***** válasza:
17%

Tudom, hogy majd szépen le leszek pontozva, de azért leírom.

1.) Szánalmas takarítónak lenni? Ezt a szót biztos nem használnám, de azzal tisztában kell lenni, hogy a társadalom nagy része számára ez a legalja munkák egyike, amit az csinál, aki végképp nem tanult semmi értelmeset. És ez teljesen független attól, hogy most társadalmilag hasznos vagy sem, vagy máskülönben megenne minket a kosz.

Nyilván más dolog 20 évesen tanulás mellett kvázi diákmunkaként, de aki erre akarja feltenni az életet, hát ne tegye.

2.) Randiznék takarítónővel?

Kizárt. Kezdjük azzal, hogy jól kinéző takarítónőt én eddig legfeljebb filmben láttam, élőben nem. Aki nem ért semmihez, de legalább kinéz valahogy, az is elmehet recepciónak, büfésnek, vagy valami hasonló más munkára. Nálunk a munkahelyen van vagy 20 takarító, de szerintem bottal sem piszkálnám meg egyiket sem, még a 30-asokat sem.

Aztán meg mi lenne a közös téma? Mi lenne a kapcsolat alapja? Teljesen más anyagi és társadalmi körülmények, háttér, stb. Lehet, hogy van férfi aki az ilyenre izgul, de én “egyenrangú” nőre vágyom.

Szóval lehet itt azzal jönni, hogy “minden munka értékes”, meg “a csak a belső értékek számítanak”, meg egyéb közhelyek, de azért nem árt a realitás talaján maradni.

2021. nov. 20. 15:18
 23/26 anonim válasza:
40%
Szerintem inkább a válaszok egy része szánalmas itt, nem az, ha valaki takarító. Kedves elöző válaszoló sem nagyon gondol bele szerintem abba, hogy takarító ember nélkül aligha tudná olyan kényelmi körülmények között végezni az ő fontos munkáját. Az, hogy te valahol takarítasz, azzal magasan hozzájárulsz annak a létesítménynek a rendes működéséhez. Aki ezért nem megy el randizni Veled, annak komoly komplexusai lehetnek... Köszönjük a munkádat.
2021. nov. 21. 08:19
 24/26 anonim ***** válasza:
71%
Aki munkakör és végzettség alapján dönt arról, hogy párkapcsolatba kezdjen-e valakivel, az megérdemelné, hogy örök életére magányos maradjon.
2021. nov. 21. 08:52
 25/26 A kérdező kommentje:
22# az egyik munkatársnőm 18 éves és szerintem cuki arca van, nem csúnya… De értékelem, hogy őszintén válaszoltál.
2021. nov. 21. 09:44
 26/26 A kérdező kommentje:
23# “Köszönjük a munkádat” ~~ <333 😊
2021. nov. 21. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!