Szerintetek szánalmas, ha valaki takarítónő? Elmennétek egy ilyen lánnyal randizni?
Nem mennék a lánnyal randizni, mert heteró lány vagyok, de szerintem nem szánalmas. Szánalmas az aki otthon ül, és eltartatja magát annak ellenére, hogy tudna dolgozni.
Mellékesen én nem takarítónő vagyok, vagy hasonlók, és nem azért írom ezt, de szerintem dolgozni nem szégyen. Élősködni szégyen inkább.
nem szánalmas, de nem árt ha számolgatsz hogy mit akarsz elérni, és meddig fog tartani.
nem mintha sokat számítana. én 400at keresek, de 3 éve is 5 múlva tudtam volna lakást venni, és most is.
Miért lenne szánalmas? Amúgy nem randiznék vele több okból sem, az egyik az, hogy heteroszexuális nő vagyok, a másik pedig, hogy nagy eséllyel egy párkapcsolathoz túl különbözőek lennénk egymáshoz képest (és ezt nem pozitív vagy negatív értelemben értem, egyszerűen csak túlságosan másképp állunk valószínűleg nagyon sok dologhoz).
Viszont barátaim között örömmel tartanám számon, ott kifejezetten szeretem a sokszínűséget. :)
Semmi probléma.
Legyenek céljaid, és dolgozz is értük. Rendezd el az életed.
Ha ez megvan, akkor párod is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!