Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek szánalmas, ha...

Szerintetek szánalmas, ha valaki takarítónő? Elmennétek egy ilyen lánnyal randizni?

Figyelt kérdés

2021. nov. 19. 16:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

Nem mennék a lánnyal randizni, mert heteró lány vagyok, de szerintem nem szánalmas. Szánalmas az aki otthon ül, és eltartatja magát annak ellenére, hogy tudna dolgozni.

Mellékesen én nem takarítónő vagyok, vagy hasonlók, és nem azért írom ezt, de szerintem dolgozni nem szégyen. Élősködni szégyen inkább.

2021. nov. 19. 18:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem szánalmas, a takarítás egy szép szakma és le van becsülve, pedig a takarítók nélkül megenne minket a retek.
2021. nov. 19. 18:17
 13/26 anonim ***** válasza:
76%

nem szánalmas, de nem árt ha számolgatsz hogy mit akarsz elérni, és meddig fog tartani.

nem mintha sokat számítana. én 400at keresek, de 3 éve is 5 múlva tudtam volna lakást venni, és most is.

2021. nov. 19. 18:42
 14/26 A kérdező kommentje:
14# Ausztriában dolgozom.
2021. nov. 19. 18:48
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne szánalmas? Amúgy nem randiznék vele több okból sem, az egyik az, hogy heteroszexuális nő vagyok, a másik pedig, hogy nagy eséllyel egy párkapcsolathoz túl különbözőek lennénk egymáshoz képest (és ezt nem pozitív vagy negatív értelemben értem, egyszerűen csak túlságosan másképp állunk valószínűleg nagyon sok dologhoz).

Viszont barátaim között örömmel tartanám számon, ott kifejezetten szeretem a sokszínűséget. :)

2021. nov. 19. 18:50
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmi probléma.

Legyenek céljaid, és dolgozz is értük. Rendezd el az életed.

Ha ez megvan, akkor párod is lesz.

2021. nov. 19. 19:49
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapvetően a takarítói munka tök normális munka. Nyilván vannak jobb-rosszabb részei, de semmi lebecsülendő nincs benne. Én azt látom, hogy a legtöbb helyen a takarítókkal kifejezetten jó a kapcsolat, normálisan viselkednek, beszélnek velük.
2021. nov. 19. 20:07
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
Friss diplomásként egy bulin összeismerkedtem egy jó csajjal. Klasszul táncolt, italozás közben jókat beszélgettünk, jó humora volt. De a telefonszámát nem volt hajlandó megadni. Hetekig vadásztam rá, míg végre kiderült, hogy takarítónő, és abban a hiszemben volt, hogy egy kutató nem ereszkedik le egy takarítónőhöz. Mikor sikerült kontaktusba keverednünk és meghívhattam egy előkelő étterembe vacsorázni, akkor elmondtam neki - intelligensebbnek tartom néhány kolléganőmnél, és egyáltalán nem érdekel a foglalkozása. Nagy lángoló szerelem lett belőle.
2021. nov. 19. 20:37
 19/26 anonim ***** válasza:
87%
AZ is egy faldat, dolgozik valamit, keres, tehát nem nézem le.
2021. nov. 19. 22:19
 20/26 anonim ***** válasza:
A munkát nem bölcs összekeverni a magánélettel - és ez akkor is így van, ha sokszor hat a kettő egymásra. Az embert a személyiségéért, jeleméért, külleméért szokás szeretni, - semmi köze ahhoz, hogy mit dolgozik.
2021. nov. 20. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!