Tegnap rendeltem menüt egy étteremből, ebédszünetben leültünk enni. A leves jó volt, a másodikkal volt a probléma. Rántott hal volt. Alig pár falat után észrevettem a krumplipürében egy hosszú fekete hajszálat. Elment az étvágyam, ezért abbahagytam az evést. Megkérdeztem a többieket, hogy esetleg valaki nem vinné-e haza a kutyusának a legalább a husit, hogy ne vesszen kárba. Senkinek nem kellett, ezért úgy döntöttem, kidobom a kukába. Erre az egyik kolléganőm akivel amúgy se igazán kedveljük egymást, rám mordult. Hogy milyen finnyás vagyok, az csak egy hajszál volt, nem egy levágott ujj, nyugodtan megehettem volna attól. Meg hogy ételt nem dob ki egy normális ember, mikor máshol a világon meg éheznek. Egész délután szar kedvem volt emiatt. Szerintetek igaza volt?
Szóval finnyás vagy, pazarlod az ételt egy hajszál miatt, de azért más kollégákra testálnád a kidobandó kajának a kezelését. Persze, majd még ők vigyék ide-oda. Te miért nem vitted magaddal, ha annyira sajnálod az ételt és adtad egy kóbor kutyának vagy akármi? A kolleganődnek volt igaza.
2021. nov. 18. 12:13
12/18 anonim válasza:
Én évekig voltam menzás, szóval a hajszálat simán kiveszem, kidobom és eszem tovább.
De szerintem is bunkóság beleszólni, hogy más mit eszik meg vagy it nem. Ő vette, az ő pénze, az ő hasa fog korogni.
2021. nov. 18. 12:39
13/18 anonim válasza:
èn 50-50 et mondok.
Tèny kajàt nem dobunk ki. Ebben az egyben volt igaza
DE!!!
Mivel megkèrdezted, hogy kell e valakinek, ezèrt a te 50 % a teljesesn korrekt volt.
Èn azt mondtam volna neki:
Akkor mièrt nem szóltàl, hogy te felhaszbàlnad? Èn így màr nem kívàntam.
2021. nov. 18. 13:20
14/18 anonim válasza:
13 as vagyok: mèg azt mondhattad volna: Egyet èrtek veled, de senki nem tudta màr hasznosítani.
2021. nov. 18. 13:22
15/18 anonim válasza:
A lőtéri döglött kutyát sem érdekli a kolléganőd véleménye.
Majd ő megeszi a hajszálas kaját, vagy odaadja az afrikai éhezőknek, ő dolga.
F
2021. nov. 18. 20:30
16/18 anonim válasza:
Neked volt igazad
2021. nov. 18. 20:42
17/18 anonim válasza:
Nem volt jogos, mert semmi köze hozzá hogy mit csinálsz a kajáddal,de nem kell vele foglalkozni.
2021. nov. 19. 11:57
18/18 anonim válasza:
#2, neked fogalmad sincs hála a jó égnek milyen egy ilyen kollégával együtt dolgozni.
Nem hiszem, hogy ez volt az első esete vele, max ez volt az utolsó csepp.
Ezek gyűlnek, csak gyűlnek, amígy olyan érzékenyre nem csípked az ilyen apró szúrkálódásaival, amíg epét nem hánysz a gyonorgörcstől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!