Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy kell lekezelni a rivalizá...

Hogy kell lekezelni a rivalizáló kolleganőket?

Figyelt kérdés
Akik belefojtják a szót az emberbe, nevetségesen rázzák a seggüket a férfi kollégák előtt, próbálnak lejáratni, kidumálnak stb? 90% ilyen.

2021. okt. 30. 10:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%

És miben a riválisaid? Seggrázásban?

Ne legyél irigy.

2021. okt. 30. 10:50
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell senkit lekezelni, - bántóbb számukra, ha még arra sem méltatod őket, hogy riválist láthassanak benned. Magadnak gyártasz problémákat egyszerű dolgokból!
2021. okt. 30. 11:09
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

próbáld meg figyelmen kívül hagyni,hogy ilyenek, jobb belátásra bírni,tanítani őket nem fogod tudni, ha annyi ideig, amióta élnek, így maradnak, akkor már ilyenek is fognak maradni.

ne húzd föl magad rajtuk,

az emberek ilyenek

sőt nem is kell az embereket komolyan venni, meg ezt az egész világot

ha nem veszed komolyan,nincsenek elvárásaid, nem tudsz akkor majd csalódni

az emberek ilyenek

nehogy már felhúzd magad rajta, vki mondott vmi olyat, nemtom mennyire passzol ide, hogy haragudni annyi ,mint más hülyesége miatt bosszutállni saját magadon. tehát addig pl gondolhatnál valami szépre is

nehagyd, hogy belehergeljenek az idegesség állapotába, ne engedd meg ezt nekik, hogy játsszanak veled, próbáld meg megőrizni a hidegvéred,a nyugalmad. ne hagyd, hogy kibillentsenek az egyensúlyodból, könnyű Katit táncba vinni,ha ő is akarja. tehát ne hagyd meg nekik,h felidegesitsenek.

2021. okt. 30. 11:17
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
(2) A "belefojtják a szót az emberbe" rész meg olyan, hogy egyszerűen faképnél hagyod őket ilyenkor - és hadd mondják csak a monodrámájukat. Előfordulhat, hogy ezt sérelmezni fogják néhányan: ekkor higgadtan elmagyarázod a sértődött embernek, hogy annyi tiszteletet fog kapni tőled a jövőben, amennyit te kapsz tőle, - ha nem hallgatja végig a mondandódat, ő se számítson erre - és hasonlók!
2021. okt. 30. 11:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Egyszerű lenne, de sajnos 8 órában együtt dolgozom egy nővel és több pasival, nem tudom otthagyni. 😀 Nagyon frusztráló. Előtte egy másik nő volt a helyén, az is el akart nyomni. Nem értem mi ez a beakadás a legtöbb nőnél hogy rivalizálni kezd. Akkor is gyomoridegem van tőle ha én nem vagyok ilyen, mert ha csak tűröm az jön le hogy fogyatékos vagyok
2021. okt. 30. 11:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem keresem a konfliktusokat csak szeretnék békésen nyugisan dolgozni.
2021. okt. 30. 11:40
 7/15 anonim ***** válasza:
82%

Szóval te vagy ott régebben, de mindig téged próbál meg lejáratni az új csaj azok előtt, akik téged már sokkal régebb óta ismernek... Ezt most így komolyan gondolod?

Gondolom próbál beilleszkedni, te meg mindent rivalizálásnak veszel. Sőt, mintha féltékeny volnál. Nekem úgy tűnik, hogy veled meg az önértékeléseddel nincs valami rendben. Amúgy meg a kollégákkal nem kell barátkozni, ők kollégák oszt annyi. Korrekt munkaviszonyt kell kialakítani amennyire csak lehet, de ennyi.

2021. okt. 30. 11:44
 8/15 A kérdező kommentje:
Nekem az a benyomásom rólad, hogy azzal szórakozol, hogy minden topik alatt rugdosod a kérdés feltevőjét igazam van? Vajon milyen lelki deformitásod lehet? Traumatikus volt a gyermekkorod?
2021. okt. 30. 12:02
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem van abban valami, amit a hetes ír. 🤷‍♀️
2021. okt. 30. 12:31
 10/15 A kérdező kommentje:
Szerintem te is a hetes vagy. 🤷🏼‍♀️
2021. okt. 30. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!