Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megéri hosszabb távon ilyen...

Megéri hosszabb távon ilyen főnökkel/kollégákkal dolgozni?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok túlérzékeny?

Szóval Angliában dolgozom, elég előkelő munkát végzek egy cégnél, de a főnöknek és közvetlen beosztottjainak a morális színvonala egy pszicho trillerbe illő.

Nagyon tiszteletlenek, kivagyiak, pöffeszkedők, mindenkivel leereszkedők, kivéve üzleti partnerekkel. Durvák, agresszívek is ha a helyzet megkívánja. Bűntudat nulla, annyiszor hazudnak egy kap amennyiszer kell. Lehet pszichopaták / szociopaták. Talán ezért is megy jól nekik az üzlet.

Ba most az a gond, hogy jól megfizetnek engem és csomó más juttatásban is részesülök.

De érzem, hogy meghasonulok, elvesztem mellettük régi szerény de becsületes lényem. És emiatt depresszióba sodródom.

Érdemes a pénzért elviselni semmi emberek között dolgozni? Vagy inkább maradjon az ember hű magához, szerényen, szegényen de büszkén. Én az utóbbira voltam nevelve otthon.

2021. nov. 17. 11:43
1 2
 11/11 Kései Sirató ***** válasza:
Lépned kell, mert nem ilyen minden munkahely, az enyém például nagyon jó.
2021. nov. 18. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!