Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az angolok hogy bírják Angliában?

Az angolok hogy bírják Angliában?

Figyelt kérdés

Annyira lehangoló úgy érzelmileg mint idegileg és hangulatilag.

Hogy lehet ezt egy életen át elviselni?

Gondolom ezért tűnnek olyan élettelennek.

2021. nov. 15. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
A magyar ,,minden szar" mentalitás sem jobb szerintem 😅
2021. nov. 15. 16:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ők abba születtek bele asszem, hogy általában be van borulva, meg annyi napfényhez alkalmazkodtak, tehát nekik ez nem szokatlan, nekik ez a normális, a megszokott , az alap.

én amúgy nem értek hozzá.

2021. nov. 15. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Birmingham közelében éltem elég sok évet.

Itt hasonló időjárás volt Magyarországon.Déli rész Londonnal a csapadékosabb, ködösebb, meg a part menti rész Írország felől.

Anglia keleti része elég napos, ősszel is sokszor, de közép-angliában ahol én éltem itt is tipikusan olyanok voltak évszakok hőmérséklet mint itthon.

2021. nov. 15. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem mindenhol olyan. Tesómék is délen laknak, Bristol környéke. Kint voltam 10.napot,konkrétan megégett az arcom és ez novemberben. Minden zöld volt és virágzott sok növény.

Voltam Birminghamben és Liverpoolban is,ott mondjuk kevés napot láttam,de a látnivalók meg a társaság pótolta ezt a hiányt. Amúgy ezt szokják meg.

2021. nov. 15. 16:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert az eszkimók hogy bírják a -50 fokot? Vagy az afrikaiak a +50 et?
2021. nov. 15. 16:40
 6/10 A kérdező kommentje:

Liverpoolban és Manchesterben éltem.

Jó ha van 50 nap egy évben amikor kisüt a nap.

Olyan is volt November és Január között 1 órára nem sütött ki a nap.

2021. nov. 15. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

50 nap? Szerintem túlzol, főleg manchesteri mérvadásban. Egyébként az angolok ezt szokták meg. Máskülönben meg nem véletlen, hogy imádnak Spanyolországban nyaralni. És állítom, hogy ezért is isznak olyan sokat.

Amúgy délen azért naposabb, legalábbis nekem londoni tapasztalatom van, és itt például akadt olyan, hogy akár három hétig sem esett. Meg ugye a tél azért nem olyan hideg, mint otthon. Nem tudom, hogy odafenn most milyen idő van, de Londonban nappal 11, éjjel 8 fok az elmúlt napokban. Egyébként napot én se láttam már napok óta, délután háromkor azt hiszi az ember, hogy este van.

2021. nov. 15. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
LOL. Nem jar fos helyekre, ahol suttyo keletiek laknak.
2021. nov. 15. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Svédország, Norvégia és a többi sarkközeli ország időjárása sokkal kínzóbb. Eleve megszokni a 6 hónap sötétséget. Aztán jön a 6 hónapos a nyár, amikor úgyszintén hideg és szar az idő, de legalább megtámadnak a szúnyogok és nem tudsz aludni éjjel a világos miatt.

Egész évben alig tudsz kimenni a házból, mert rögtön átfagysz. Ráadásul az emberek is nagyon távolságtartóak, például a szomszédok sosem köszönnek egymásnak az utcán, nehogy "megzavarják" a másikat.

Persze az életszínvonal nagyon magas, de az emberek többsége depressziós.

2021. nov. 15. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Utalom a napsutest. Akkor van jo kedvem, ha be van borulva es huvos van.
2021. nov. 16. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!