Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Már a 3. ember mond fel...

Már a 3. ember mond fel miatta, és senki sem szólni, mert a főnök barátja?

Figyelt kérdés
Illetve egyikünk szólt valamit diplomatikusan a főnöknek, de a főnök erre azt mondta, az a 3 ember szakmai hiányosságok miatt mondott fel. De van egy arrogáns seggfej, akinek senki sem mer szólni, mert a főnök barátja, tizen éve itt dolgozik, és a főnök hozta ide. A csapatukból most 3-an maradtak, ami nagyon kevés, mert minden más csapat bővül, és most jön a kárácsinyi szezon, ember kell! És a felmondott emberek se merték felnyomni ezt a hülyét.

2021. nov. 11. 11:02
 1/3 anonim válasza:
Huhh ilyen miatt mondtam föl és közben megtudtam, hogy voltak elődeim is :D Sajnos egyedül, külön-külön semmire nem mentek, csak együtt tudtok föllépni és csak akkor, ha mindenki vállalja a következményeket és kiálltok egymásért és a célért.
2021. nov. 11. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Gondolom, ha ember KELL, akkor ha összefogtok mint ahogy az 1es is írta, akkor nem fog kirúgni titeket.

Hát h lye lenne.

Úgyhogy ezt addig kell megcsinálnotok amíg van egy össz(ébb)e szokott banda, akikkel meg lehet ezt csinálni, s míg az idő úgymond nektek dolgozik, ugyanis ember hiányban csak nem fog felmodani egyszerre mindenkinek.

És szerintem nem egyszer kéne hogy összejöjjön ez a nagy összefogás, hanem ha megint csinál valami stiklit az a sggfej akkor újra jelezni, hogy mi a helyzet.

Így muszáj lesz vele valamit kezdenie a főninek.

"Vagy, jőni fog, ha jőni kell, a nagyszerű halál".

Tehát mindenki meg fogja szívni és egyesével sokkal könnyebb becslcskítani az alkalmazottakat, az a p4raszt meg majd röhög a markában.

Ez a 2 út van.

Vagy ugye felmondasz...amit gondolom nem szeretnél.

A sggnyalókkal/haverokkal csak így lehet elbánni.

Vagy megszoksz, vagy megszöksz.

2021. nov. 11. 13:41
 3/3 Haburc ***** válasza:
Én is dolgoztam ilyen sz*r helyen. Megalázó fizu, plusz nagyfőnököt csináltak az egyik dolgozóból, Ő pedig visszaélt a hatalmával. Össze is vesztem vele, otthagytam a g*cibe. Azóta sem bántam meg ezt a döntésemet. Pedig már 14 éve volt. Azóta sokkal jobb munkahelyem van normálisabb fizetéssel. Ráadásul a főnökeim tisztelnek, elismerik a munkám.
2022. márc. 7. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!