Normális, hogy 3 nap után azt mondják, hogy nem feleltem meg?
Figyelt kérdés
Próbamunkára mentem egy céghez, hárman voltunk újak, közülük nekem ment leglassabban a betanulás. 3.nap után a másik kettő félnek jelezték, hogy továbbra is jöhetnek, nekem nem mondtak semmit, majd mikor rákérdeztem, akkor azt mondták, hogy csak 2 uj emberre van szüksgégük, ezért megköszönik, hogy ottvoltam, de nem tudnak alkalmazni. Rákérdeztem egy ottani emberre, hogy szerinte igaz-e ez? Mondta, hogy ma reggel is mentek ujak betanulni oda, szóval engem csak leráztak. 3 nap, ennyi időm volt, kicsit el vagyok keseredve.2021. nov. 11. 08:59
1/3 anonim válasza:
Hát próbáld a vezetők szemével nézni. Munkádra van igényük. Sok jelentkező van. Azt miért vegyék fel aki a leglassabb? Persze emberileg nem normális mert lehet tovább tart betanulni, de utána te lehetnél a legjobb dolgozó ha már tudod mi hogy. Ezt sose tudjuk meg. Szóval nem értek egyett a dologgal, de mégis érthető. Azért egy hetet várhattak volna legalább.
2/3 anonim válasza:
A munkáltatónak joga van válogatni az emberek között. Ha kell neki 6 ember, akkor 60-at is behívhat alkalmiba kipróbálni, hogy kiválassza a megfelelő 6-ot. Legközelebb legyél ügyesebb, vagy most voltak nálad jobbak, fogadd el. Igazából indokolniuk se kell, hogy miért nem tartanak meg.
3/3 anonim válasza:
Ha náluk ennyi idő van arra, hogy felmérjék, kit vegyenek fel, akkor igen, normális, még akkor is, ha hosszú távon te jobb lennél. Egyébként azt írod, megint mentek újak betanulni, én nem sajnálnám, nagy lehet a fluktuáció, az pedig nem jelent jót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!