Köteles vagyok 8 órában dolgozni a 4 órás papírommal ha 8 órás papírt ígértek de a mai napig nem láttam?
Figyelt kérdés
felvettek 4 órába 4 órás papírral. Oké.
Majd azt mondták átvesznek 8 órába. Oké.
Majd azt mondták jön a módosított papír, de addig is járjak be 8ba.
2 hete bejárok 8ba papír még sehol.
Mi lenne, ha felállnék 4 óra után? majd ha lesz papír a 8órl bejárok 8ba.
2021. nov. 9. 07:15
12/20 A kérdező kommentje:
egyelőre semmilyet vállat vontak és hagytak elmenni
2021. nov. 9. 19:01
15/20 A kérdező kommentje:
igen, kirúgtak ez történt.
2021. nov. 22. 17:26
17/20 anonim válasza:
Nem dolgoztál ingyen, és kirúgtak. Jó vicc.
Örülj neki, hogy nem dolgoztál nekik ennél többet ingyen. Legalább kifizették azokat a pluszórákat?
18/20 A kérdező kommentje:
szerinted kifizették?
2021. nov. 23. 07:03
20/20 anonim válasza:
Jajj ismerős nagyon. Én albán pékségbe mentem, mert azonnal foglalkoztatni akartak. Bementem egy szerdai napon az önéletrajzommal, aztán csütörtökön már a pult mögött voltam. 8 órát ledolgoztam, igaz, hogy 2-ről volt szó. Gondoltam kifizetnek. 200 forint borravalót hoztam össze. Azt mondja a főnők, holnap is gyere be. Mondom oké, akkor ma mennyit kapok a próbanapért? Ja hát, ott a borravalód. Azt elteheted nyugodtan. Mondom az igen, 200 forintból be se jövök holnap. Mikor vesznek fel? Majd ha megfeleltem. Általában 1 hét. Egyszerűsített foglalkoztatásban lennék. Mondtam, hogy köszönöm, holnap már nem jövök. De miért nem megyek? Kérdezte… :D Mondom mert, nincs az a hülye aki 200 forintért 8 órát dolgozik. Ez volt 2 hónapja. Azóta is látom, hogy eladót keresnek. Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!