Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ennek voltam a fültanúja egy...

Ennek voltam a fültanúja egy boltban. mit gondoltok?

Figyelt kérdés

bementem egy boltba, ahol volt egy fiatalabb hölgy és egy férfi mindketten dolgozói egyenruhában, illetve ült mellettük a számítógépnél egy férfi, utcai ruhában. a hölgy láthatóan szenvedett valamivel, és a munkatárs férfi kérdezgette mi a baj, a hölgy mondogatta, hogy semmi, de a férfi visszaválaszolt, hogy csak segíteni akar. a hölgy félrehívta távol a számítógépnél ülő férfitől és ott kérdezte meg hogy kell azt a valamit csinálni, szerintem a tulajdonos lehetett aki ott ült.

ti mit gondoltok erről a helyzetről?

2021. nov. 4. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit kellene gondolnom? Semmit.
2021. nov. 4. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl sokat hallgatózol.
2021. nov. 4. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő történet, szerintem az index lehozná, ha megírnád nekik.
2021. nov. 4. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

****Breaking hírek****

Valaki kérdezett valamit valakitől, de úgy hogy azt a 3. Valaki ne hallja. Elképesztő!!!4

Én épp munkát keresek és ráérek, ezért vagyok itt, mert rengeteg a szabadidőm, de neked amúgy nincs életed? :D

2021. nov. 4. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

4 Bocs, zoldre akartam nyomni, de veletlenul a felemas lett :)

Amugy semmit, mit gondoljak errol? Ha tegyuk fel 10 eve ott dolgoznek es nem tudok egy alap dolgot, lehet en is felreallva kerdeznem, de ketlem, hogy ez volt a helyzet. Szerintem az illeto valamit tulparazott, ennyi.

2021. nov. 4. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!