27 évesek! Milyen foglalkozással, mennyi a nettó keresetetek? Mennyiről tornáztátok fel magatokat az évek alatt?
Figyelt kérdés
Azt is megírhatjátok, az ország mely térségében dolgoztok.2021. nov. 3. 11:15
12/17 anonim válasza:
Rendszergazda vagyok és 600 nettót keresek.
7-8 éve olyan 100 ezer körül volt az első fizetésem.
13/17 anonim válasza:
Szakacs 400. Rengeteg helyen meloztam volt 650es oraberem is anno 😅 most 2500
14/17 anonim válasza:
Webcamos, 5-600/hó
4 éve csinálom csak ezt. A legelején ennél jóval több volt, 800 ezer ft volt 2 hétre a legelső fizum aztán változtak a körülmények, és nagyon visszaesett volt hogy a legrosszabb hónapban csak 150 volt de kb. 2 éve felment állandó 5-600-ra és jó ideje stagnál.
25/n
15/17 anonim válasza:
27 evesen (3 eve) 220-230 korul kerestem egy masik munkahelyen, azota valtottam, most 290-et keresek.
Raktar, BP
16/17 anonim válasza:
Szallito szamlakat kezelek nemet nyelven Budapesten 280 nettoert. 2 eve kezdtem dolgozni egy masik helyen 180 nettoert. Az uj helyemen meg csak egy honapja vagyok. Kereshetnek tobbet is, de teljesen mas diplomam van egyelore :D
17/17 anonim válasza:
150-160 ezer volt a kezdőbérem 5 éve, amikor az első munkahelyemen dolgoztam, most 343 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!