Felszolgálóként ettől többet kerestem Ausztriában, persze abban benne volt már a borravalóm is.
2021. júl. 8. 16:58
2/12 anonim válasza:
Fodrasz
2021. júl. 8. 17:04
3/12 anonim válasza:
Fodrasz, burkolo.
2021. júl. 8. 17:11
4/12 anonim válasza:
víz vagy gázszerelő, festő, ajtó-ablakbeépítő, parkettás és hasonló szakmákkal még többet is lehet keresni ha nem alkalmazott vagy.
2021. júl. 8. 17:13
5/12 anonim válasza:
Prosti
2021. júl. 8. 17:19
6/12 anonim válasza:
20 munkanappal szamolva 600 netto. Ezt barmelyik keresettebb szakmaval meg lehet keresni.
2021. júl. 8. 17:26
7/12 anonim válasza:
Lehet hogy hallottad valakitől hogy ennyi a napi bevétele. De mennyi a kiadása? Azzal nem sokan hencegnek. Nekem egyéni vállalkozóként havi 900e Ft a bevételem. Amiből lejön a Kata adó, iparűzési adó, könyvelő, kamarai tagság, számlázó program előfizetés, benzin, autóamortizáció, saját eszközök amortizációja, kávézgatás az ügyféllel, parkolódíjak, autópálya matrica, szoftverek havi díja, fix díjas szoftverek vásárlása, új munka eszközök vásárlása…. Marad kb 450e Ft profitként.
2021. júl. 8. 20:44
8/12 anonim válasza:
Nemrég olvastam hogy már nemzetközire kamionos cég ennyiért keres sofőr.
2/1 relációban is lehet már dolgozni náluk,az az 2 hét munka 1 hét pihenő,de azt hiszem már 2/2 ben fel vesznek.
19napx30eft=570e Ft,persze ha kevés lenne +1 napot rá lehet húzni.
12napx30eft=360e ft, itt is lehet +1 napot csinálni.
Ezen kívül jó és tapasztalt szakemberek is meg keresik ezt az összeget. Kőműves,burkoló,asztalos,gáz-víz szerelő,villanyos,gépjármű szerelő.
2021. júl. 9. 02:07
9/12 anonim válasza:
#7: Hagyjad... Emberek 99%-a azt hiszi, ha kifizet a burkolónak 2 napos munkára 100 ezret, akkor a burkolónak lett 2 nap alatt 100 ezer tiszta nyeresége... Aztán mindenki azt hiszi, hogy több milliót keresnek havonta, mert abból indulnak ki, hogy mennyit kell nekik fizetni.
2021. júl. 9. 13:04
10/12 anonim válasza:
"#7: Hagyjad... Emberek 99%-a azt hiszi, ha kifizet a burkolónak 2 napos munkára 100 ezret, akkor a burkolónak lett 2 nap alatt 100 ezer tiszta nyeresége... Aztán mindenki azt hiszi, hogy több milliót keresnek havonta, mert abból indulnak ki, hogy mennyit kell nekik fizetni."
Hát ha nagyon durván beleszámolok mindent amortizációtól kezdve a kiszállásig, akkor se tudom elképzelni, hogy 100-ból 80-nál kevesebb maradjon meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!