Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik foglalkozással, szakmáv...

Melyik foglalkozással, szakmával lehet napi nettó 30.000 forintot keresni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 16:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#8as válaszoló elfelejti, hogy azt az 5-600k-t le is kell adózni. Persze még úgy sem rossz a fizu, de ha azt is figyleembe vesszük, hogy ezért mit kell megtenni (napi 18 óra vezetés, hetekig nem láthatja a családját, kamionban csövezik, nem tud sehol sem egy jót mosakodni), akkor azért az màr nem annyira vonzó szerintem.
2021. júl. 16. 17:49
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 Mindenhol kell adózni,rossz az aki rosszra gondol,nem kell horribilis összegeket fizetni.

18 órát 4 kézben lehet vezetni,az az 2 ember.

Itt van pontosan mennyit dolgozhat egy ember?

[link]

Olyan céghez kell menni ahol nem heteket kell távol lenni,több féle lehetőség van csak élni kell vele.

Van ahol minden nap otthon van az ember és lehet választani milyen munkarendben akar dolgozni? Nappal vagy éjszaka?

Van hetelős is, ahol minden hétvége szabad.

Én leginkább a 2 hét munka 1-2 hét pihenős céget ajálanám,most egyre több hirdeti azt hogy 2 hét után 1 hét pihenő.

Aki fel tudja találni magát az nem a kamionba fog csövezni szerintem hétvégén.

Fürdeni meg már elég sok helyen meg lehet,csak tudni kell minimálisan valamilyen idegen nyelven hogy meg tudd kérdezni van e rá lehetőség?

Egy idő után ki lehet tapasztalni hol vannak a fürdők? Főleg ha többször jár arra az ember.

1-2-3€ szerintem nem a világ vége, azt mindenki ki tudja fizetni.

Igaz akinek rendes családja van annak már nehezebb kint lenni 1-2 hetet is.

2021. júl. 17. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!