Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Uj munkahelyre kerultem, de...

Uj munkahelyre kerultem, de nehezen jovok ki az uj koleggakkal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az uj munkahelyemen 2 hete kezdtem. Konyvelessel foglalkozunk, mindenki fiatalabb tolem kb 7-10 evvel. Kiveve a felsovezetok.

Nehez kozos temat talalni mert a tobbseg meg szuloknel lakik es mindig berugnak munka utan meg hetvegen. Kicsit ugy erzem,hogy nem illek bele a kozossegbe. Barmi javaslat? Mert a ceg jo elorelepes lehet a jovoben es szeretnek meg itt maradni. A kesobbiekben 3-2 es rendszer lesz. 3 nap munkahelyrol 2 nap otthonrol kell dolgozni.

2021. nov. 2. 09:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%
Sokan megirigyelnék a problémádat. Pláne azok, akik erős mobbingolásban részesülnek a kollégáktól, igazi suttyó tahókkal dolgoznak együtt, mellé esetleg még a főnök is egy k*cs*g. Komolyan akkora probléma ez, hogy emiatt kilépjél?
2021. nov. 2. 10:48
 12/24 A kérdező kommentje:
Szerintem egyik se jo.
2021. nov. 2. 10:58
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
Én értem, hogy mire gondolsz, hosszú távon felőrölhet, ha nincs meg a kapocs. Mégiscsak az ébren töltött időd felét bent töltöd velük, nem mindegy, hogy az hogyan telik. Távolabbi kollégákkal mi a helyzet?
2021. nov. 2. 11:34
 14/24 A kérdező kommentje:

Ulunk egy irodaba, mindenkinek a fejen a fejhallgato.

ha a mellettem levotol kerdezni akarok valamit, hivom zoom-on es megkerdem online.... hat ilyen

2021. nov. 2. 11:36
 15/24 anonim ***** válasza:
40%
Hát nem tudom, hogy ez csak egy speciális magyar probléma, ha egy munkahelyen "nincs miről beszélni", de kérdem, hogy akkor hol van a munka? Arról kellene beszélni, és legalább közösen megoldanátok az "életem egyik legnagyobb problémáját".
2021. nov. 2. 13:35
 16/24 A kérdező kommentje:
15# nem ertetted meg a problemat
2021. nov. 2. 13:39
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerintem süss valami finomat, vidd be és kínáld meg őket. Itt is van egy téma kommunikációra, ha vevők rá: recept. Vagy vigyél nekik kávét. Nincs olyan ember, aki ne örülne neki. Vagy kínáld meg őket csokoládéval, hogy lássák te nyitnál feléjük.

Vagy dicsérd meg a számodra szimpatikus kolleganőd körmét, ha épp műkörme vagy géllakkja van. Kérdezd meg hol csináltatja stb. Ez is egy téma lehet.

Vagy, hogy: “ Jaj de kár, hogy acovid miatt nehezebb az utazás, pedig nyáron szívesen utaznék a párommal ide vagy oda..”-és akkor kérdezheted, hogy: Ti is szerettek utazni? Tényleg? Hova mentek/hol voltatok?

Előbb-utóbb ezekből beszélgetés lehet, ha vevők rá, de ha nem, akkor meg felesleges törnöd magad.

A kor meg nem számít szerintem.

24 évesen simán elbeszélgettem a 43 éves főnökömmel is.

2021. nov. 2. 14:29
 18/24 anonim ***** válasza:

#17: "24 évesen simán elbeszélgettem a 43 éves főnökömmel is."

Szerintem ő is simán elbeszélget a pipihusikkal... :-)

Mellesleg én nagymamámmal is mindig jól elbeszélgettem, aki már túl volt 80-on... :-)

2021. nov. 2. 14:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt az interjún is levagtad. Teljesen nyilvánvaló. Ha még gyerek is lenne akkor még még utalnanak is vagy azért mert irigyek v mert beteg.
2021. nov. 2. 19:48
 20/24 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem számít a kor. Speciel én is szarul éreznem magam a nagyon fiatalok között.. Más problémak, más célok stb.
2021. nov. 2. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!