Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan készüljek fel mentálisa...

Hogyan készüljek fel mentálisan a munkahelyre?

Figyelt kérdés
Jövőhéten kezdek az elso munkahelyemen es nagyon izgulok miatta. Mi van ha nem fogom birni, ha nem leszek eleg jo, ha nem fogom megcsinalni az adott feladatot. Még pár nap van hatra a munkakezdesig. Mit ajanlotok, hogy ez a par nap ne szorongassal teljen?
2021. okt. 13. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Több ember dolgozik, mint amennyi nem. A többség bírja, nem nagy ördöngösség. Sőt, én kifejezetten könnyűnek éreztem a munkába állást, sokkal több időm volt, mint mikor egyetemre jártam. És kevesebb stressz is ért
2021. okt. 13. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Kezdőként ugyis nagyon rendesek meg segítőkészek lesznek, nem várják majd el hogy azonnal a csúcson prörögj, ynugi.
2021. okt. 13. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy látom, hogy az önbecsüléssel van gond. Miért ne bírnád? Miért ne lennél elég jó? Majd meglátod, hogy minden rendben lesz. Én is borzalmasan izgultam, amikor az első munkahelyemre mentem, de fölösleges volt.
2021. okt. 13. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra miért kezdted el és mik a céljaid
2021. okt. 13. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Az elején azt hiszed nehéz, sőt, féksz is tőle. Aztán lassan betanulsz, csinálod folyamatosan. Végül rutinná válik aztán már unni fogod. Így van ez a legtöbb helyen.

Bár függ attól is milyen munkakörben és pozícióban helyezkedsz el, de ha csak egy ranglétra alján mozogsz, semmi váratlan vagy megterhelő elvárás nem fog érni.

2021. okt. 13. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Először is felejts el minden olyan mondatot, ami úgy kezdődik, hogy “Mi van ha…?”!
2021. okt. 13. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Milyen munka ez, hogy annyira félsz elkezdeni is? Emberek között vagy és szorongasz közöttük, vagy nem értem?
2021. okt. 14. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!