Mit tennél, ha a főnököd megfenyegetne, hogy elbocsájt, ha nem oltatod be magadat koronavírus ellen?
3. oltáson is túlvagyok mindennemű jogszabályi nyomás nélkül is.
Nálunk (multicég) nem léphet be az irodaépületbe se az, május óta akinek nincs kártyája.
És aki nem lép be az nem dolgozhat. És aki nem dolgozik azt elbocsátják. Ennyi.
Egy ember se volt de egy sem a kb 3000 hazai alkalmazotti gárdából akit emiatt küldtek el. MInd vállalta az oltást.
Azonnal felmondanék.Nekem ne mondja meg senki sem hogy mit csináljak.
Keressen akkor mást a helyemre ha ez a mizéria elkapja XD
Szerencsére ilyenről szó sincs mert nem mindenki vesztette el az eszét és tudja sok ember hogy ez nem egy Ebola
Nekem az az igazán furcsa, hogy kötelezhetnek a munkáltatók az oltásra, de felelőséget annak esetleges következményeiért senki nem vállal.
Tehát. Meg vagyok zsarolva az állásommal, de ha az oltás miatt egédzségügyi hátrányt szenvedek, az már az én bajom.
Az meg nem magyarázat, hogy akkor mondjak fel... Évek óta megszokott munkámat hagyjam ott a bizonytalanságért, meg meg vagyok zsarolva....
Fenomenális...
Be vagyoj oltva már vagy féléve, szóval nem azért írom ezt mert oltás ellenes lennék.
De szerintem ahhoz mindenkinek joga van, hogy el döntse akar e kisérleti nyúl lenni. Mert ha írásban garantálnák azt, hogy nem lesz maradandó egézség károsodása az oltakozónak, akkor még el is fogadnám ezt a kötelező dolgot.
Viszont így, ebben a formában ez több mint felháborító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!