Mit tennél, ha a főnököd megfenyegetne, hogy elbocsájt, ha nem oltatod be magadat koronavírus ellen?
Aki fél, oltassa be magat. Elvileg megvedi, nem? Akkor miert felnek olyan sokan az oltatlanoktol? Ja mert ok sem biznak az oltasban.
Nem fogom beoltatni magam masok felelme miatt es pont. Par ev es elhalvanyul ez az egesz, semmi jelentosege nem lesz, max az oltottak cipelik magukkal a mellekhatasokat... Fiatal csapatban dolgozom, nagyreszt nincsenek oltva, es a főnök sem varja el szerencsere.
"Par ev es elhalvanyul ez az egesz, semmi jelentosege nem lesz"
Hála az oltottaknak és hogy kevesebben vannak a butuska oltásellenesek
Számomra irreleváns a kérdés, de nem azért oltottam be magam mert azt gondolom, hogy csak ez menthet meg.
Hanem mert pont ettől tartottam, hogy munkahelyek elő fogják írni. Tudtam én ezt előre.
A sok birka még mindig de nagyra van, hogy őket még nem oltották.
Gondolom nem tűnik fel, hogy az értelmiségi réteg már rég túl van rajta, az orvosoktól kezdve a tudósokon át a mérnökökig mindenki, csak ez a gyári munkás réteg hiszi még mindig azt, hogy a fidesz műve ez az egész világon. Buta prolik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!