Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak ha találok idő...

Mit csináljak ha találok idő közben állást de már van foglalva kirándulás napok?

Figyelt kérdés
Szóval jelentkeztem sok állásra mivel jó ideje nincs munkám viszont családdal elmennék kirándulni 3 napra mert most így jöttek ki a lépések, történtek is dolgok, így kell a nyaralás viszont még addig van 1 hét bőven. És a jövőhét elején mennénk. Most mi legyen? Itthon mondták hogy várhatok még ezzel, a munkakereséssel hisz igazuk van ha eddig vártam ez a kis idő...De mi van jövőhéten egy csomóan hívnak és lesz olyan állás ami tetszene? Ennyi ideig azért nem tolhatom el a munkakezdést vagy igen? Pl. ha épp hétfőn keresnének vagy kedden. De én csak jövő csütörtöktől tudnék kezdeni és ilyenkor szokás elmondani az igazat hogy hát előre lefoglaltunk szállást és így jöttek ki a lépések hogy max csütörtökön tudnék kezdeni a jövőhéten? Vagy mindet mondjam le és később lesznek új állások úgyis? Eddig több helyre volt esélyem emiatt nem félek. Csak hát még egy hetet várni tétlenül? Bár mást nem tehetek..Muszáj menni szóval az nincs hogy én nem megyek mert számít rám és le van foglalva.

2021. okt. 24. 18:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nemcsak kezdés van a világon. Nekem az egyik munkámnál pl felhívtak, hogy azonnal vigyem a papírjaimat, a felvételi adatlaphoz kell. Ha azt válaszoltam volna, hogy épp nyaralgatok, nem kaptam volna meg az állást. Ennyike. 😃
2021. okt. 25. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!