Mit csináljak ha találok idő közben állást de már van foglalva kirándulás napok?
Figyelt kérdés
Szóval jelentkeztem sok állásra mivel jó ideje nincs munkám viszont családdal elmennék kirándulni 3 napra mert most így jöttek ki a lépések, történtek is dolgok, így kell a nyaralás viszont még addig van 1 hét bőven. És a jövőhét elején mennénk. Most mi legyen? Itthon mondták hogy várhatok még ezzel, a munkakereséssel hisz igazuk van ha eddig vártam ez a kis idő...De mi van jövőhéten egy csomóan hívnak és lesz olyan állás ami tetszene? Ennyi ideig azért nem tolhatom el a munkakezdést vagy igen? Pl. ha épp hétfőn keresnének vagy kedden. De én csak jövő csütörtöktől tudnék kezdeni és ilyenkor szokás elmondani az igazat hogy hát előre lefoglaltunk szállást és így jöttek ki a lépések hogy max csütörtökön tudnék kezdeni a jövőhéten? Vagy mindet mondjam le és később lesznek új állások úgyis? Eddig több helyre volt esélyem emiatt nem félek. Csak hát még egy hetet várni tétlenül? Bár mást nem tehetek..Muszáj menni szóval az nincs hogy én nem megyek mert számít rám és le van foglalva.2021. okt. 24. 18:38
2/21 A kérdező kommentje:
El se olvastad ilyen gyorsan...és ez nem válasz a kérdésre hogy kérdéssel válaszolsz!
2021. okt. 24. 18:39
3/21 A kérdező kommentje:
Valaki ötlet?
2021. okt. 24. 18:44
4/21 A kérdező kommentje:
1.nem tudom, azért kérdezem!...azért hirtelen rányomsz egy 1 perce feltett kérdésre és így válaszolsz de utána meg se mukkansz, elég sokat mond...ki se raktam szinte de te egyből na vajon mit...
2021. okt. 24. 18:46
5/21 anonim válasza:
kezdésképp megbeszéled a kezdési időpontot. Úgysem fognak szanaszét hívni jövő héten.
6/21 anonim válasza:
Hát visszamondod a nyaralást! A munkahelyek szóba se állnak veled, ha rögtön azzal kezded, hogy bocsika, 1 hétig még nyaralok.
7/21 A kérdező kommentje:
Hát visszamondod a nyaralást...elolvastad amit írtam? mondtam hogy ezt nem tehetem! ! A munkahelyek szóba se állnak veled, ha rögtön azzal kezded, hogy bocsika, 1 hétig még nyaralok. tudom és ezért is kérdezek itt, gondolom akkor 1 hétig lapítok és utána csak lesznek ismét új állások :)
2021. okt. 24. 19:02
8/21 anonim válasza:
Még el se kezdtél keresni, de már azt hiszed, hogy jövő hét elején már kezdened kell? Így vasárnap?
9/21 A kérdező kommentje:
8.képzeld korábban és régóta vagyok munkakereső így van némi tapasztalatom...általában hétfőn vagy kedden szoktak hívni sokan és áltaálban a hét közepére kerül az interjú. és igen általában már másnap vagy jövőhéten kezdhettem volna több helyen is. Vasárnap mi a baj ezzel?...
2021. okt. 24. 19:07
10/21 anonim válasza:
Milyen munkákra jelentkezel, amikre ennyi idő alatt be lehet kerülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!