Mit csináljak ha találok idő közben állást de már van foglalva kirándulás napok?
Figyelt kérdés
Szóval jelentkeztem sok állásra mivel jó ideje nincs munkám viszont családdal elmennék kirándulni 3 napra mert most így jöttek ki a lépések, történtek is dolgok, így kell a nyaralás viszont még addig van 1 hét bőven. És a jövőhét elején mennénk. Most mi legyen? Itthon mondták hogy várhatok még ezzel, a munkakereséssel hisz igazuk van ha eddig vártam ez a kis idő...De mi van jövőhéten egy csomóan hívnak és lesz olyan állás ami tetszene? Ennyi ideig azért nem tolhatom el a munkakezdést vagy igen? Pl. ha épp hétfőn keresnének vagy kedden. De én csak jövő csütörtöktől tudnék kezdeni és ilyenkor szokás elmondani az igazat hogy hát előre lefoglaltunk szállást és így jöttek ki a lépések hogy max csütörtökön tudnék kezdeni a jövőhéten? Vagy mindet mondjam le és később lesznek új állások úgyis? Eddig több helyre volt esélyem emiatt nem félek. Csak hát még egy hetet várni tétlenül? Bár mást nem tehetek..Muszáj menni szóval az nincs hogy én nem megyek mert számít rám és le van foglalva.2021. okt. 24. 18:38
11/21 A kérdező kommentje:
10.olyan amiben volt úgy mond némi tapasztalatom de általában betanított fizikai munkák. amihez nem kell tapasztalat olyanokra is. ilyenekre mindig behívnak és hamar sor kerülne a kezdéshez. ezért is kérdezek.
2021. okt. 24. 19:13
12/21 anonim válasza:
Ja így értem. Monjduk, ha még ezekre sem vesznek fel hónapok óta, akkor egyszerű a helyzet, egy hétig nem pályázol. Elmész nyaralni, majd pályázol újra és kész. Egyébként meg meg lehet mondani, hogy nem holnap, hanem három nap múlva tudsz kezdeni aztán kész
13/21 A kérdező kommentje:
12.nem érted, voltak jók csak sokszor közbe jöttek dolgok de amúgy felvételt nyertem. ne vitatkozz ezen légyszi :D. igaz csak én gondolom túl..
2021. okt. 24. 19:21
14/21 A kérdező kommentje:
elírtam a 3-at mert 4 napra mennénk..de nem számít igazán
2021. okt. 24. 19:32
15/21 anonim válasza:
Eddig minden állásinterjúmon megkérdezték, mikor tudok kezdeni, és hogy van-e a próbaidő alatt már lefoglalt utazásom. És ezekre mindig kaptam szabadságot. Dont fos.
16/21 anonim válasza:
1es vagyok. Egyértelmű, hogy arra céloztam, hogy a munka fontosabb lenne, legalábbis nekem. Nyilván nem vagyunk hasonló anyagi helyzetben.
17/21 anonim válasza:
Ha és az utána meg se mukkanszra- nem ülök egész nap a gyakorin, remegve hátha vki le akar oltani.
18/21 anonim válasza:
Most komolyan, sok ember másikról vált 1 meg 2 hónapos felmondási időkkel.
Szerintem meg tudod mondani, hogy 1 vagy 2 hét múlva tudsz kezdeni.. Mi ezen a bonyolult.. :D
19/21 anonim válasza:
Mindig megkérdezik hogy mikor tudsz kezdeni,valószínűleg nem problémáznak ez a pár nap miatt.Ha mégis baj akkor nem muszály elmenni kirándulni,nem értem miért ne tehetnéd meg ha egy jó állás múlik rajta
20/21 anonim válasza:
Nekem anno volt egy kolléganőm, akivel egyszerre léptünk be a céghez. Neki pont akkor volt az esküvője, a belépés utáni napon 2 hét nászútra mentek. Szóval ő úgy kezdte a cégnél a munkát, hogy 2 hét szabi.
Szerintem nem azon az 1-2 napon fog múlni, főleg ha előre lefoglalt utazásról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!