Munka egyetem mellett. Nektek segített vagy csak több nehézséget okozott?
Ebben a félévben kevesebb órám van az egyetemen, amitől a tanulnivaló mennyisége változatlanul sok, de úgy érzem elveszek a sok felszabadult időben, üresek a napjaim, nem történik semmi, minden monoton és ingerszegény. Soha nem volt semmiféle problémám a tanulással, de az elmúlt covidos-lezárásos-távoktatásos időszak eléggé megtépázta a mentális egészségem és szerintem ez állhat a probléma hátterében. Mindent úgy csinálok mint korábban (pl. megvannak a kialakult tanulási módszereim, beosztom az időmet, felosztom a feladatokat) mégsem haladok, sokkal nehezebben koncentrálok, kevesebb a motivációm, többet stresszelek, szorongok, sírok stb., szóval elég rossz passzban vagyok.
Most adódott egy szakmai gyakorlat lehetőség (fizetetlen, max. 3 hónap, valamilyen irodai munka) és gondolkozom rajta, hogy érdemes lenne-e kipróbálni. Nem tudom, hogy segítene és feldobná a napjaimat, változatosabb lenne, energikusabb és produktívabb lennék stb. vagy esetleg pont ellenkezőleg, csak újabb terhet jelentene, kevesebb időm lenne a tanulmányaimra, többet stresszelnék, szoronganék stb. miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!