Olyan megeshet, hogy valaki próbálja bepedálozni magát a főnöknél, de a dolog végül visszafele sül el?
#14: Feltételezem valami divatszakma vagy valami szépségápolási terület lehet a cégforma, ha csak nők vannak.
Pedig én is szívesen dolgoznék egy ilyen főnökkel. ...és nem azért, hogy csajozzak, hanem hogy egyrészt sok nő egyrakáson nem valami jó ötlet, azaz kellene egy kis változatosság. Nameg úgyis szolgalelkű vagyok, tehát amit mondanak megcsinálom, najó kútba nem ugrok! :-)
Akkor nem szabad a főnök rendelkezésére állni és elfogad a csapat? A lehető legminimalisztikusabb munkát kell végezni és a vezetéssel tilos a kommunikáció? Ha valamiért be kell menni a főnökhöz, akkor már az ajtó előtt toporog a munkaközösségi inkvizíció azt latolgatva, hogy most jobbról-balra, esetleg balról-jobbra nyal az áruló? Ha pedig emberi szót váltasz vele és jóban vagytok, mivel nem csak droidkodás az élet, akkor inkább legyél mogorva és elutasító helyette?
A munkahelyi légkör azon alapul, hogy valaki szereti -e elvégezni a munkáját és nem csak aknamunkát végezni jár be? Kapásból a tény, hogy valaki szereti a munkáját és gyűlöl tétlenül lézengeni azt is jelenti, hogy mindenki mással ki akar szúrni és csak előbbre akar jutni mások hátán?
Ha valaki újabb adag munkát kér, mert az előzőt elvégezte és nem akar meghalni az unalomtól a maradék 5 órában, akkor pedál volt a jele az oviban?
Mert kb ezek a munkahelyi torzsalkodások nagy részének alapjai.
"De arra mennyi esély van, hogy a főnök gerinctelen, erkölcstelen dolognak tartja azt, amivel az alkalmazottja próbálkozik, és emiatt unszimpatikussá válik a szemében, őt fogja a legkevésbé bírni a dolgozók közül, esetleg el is bocsátja, amiért megkísérelte kivételeztetni magát? Ilyen típusú erkölcsös főnökök mennyire léteznek? Esetleg ti láttatok már ilyet?"
Nem hiszem,hogy ez jellemző.Konkrétan nem is láttam ilyet,persze ettől még lehet.Értelmes főnök meghallgatja a nyalist,viszont nem hisz el semmit,amíg saját maga alaposan meg nem bizonyosodott róla.Aztán,ha kiderül,hogy csak áskálódik a tag,akkor egyszerűen nem veszi komolyan.
16: Nem értetted meg a kérdést.
17: Pedig én kétszer is dolgoztam már olyan helyen, ahol ha konfliktusom támadt a főnök kedvenceivel, automatikusan mindig nekik hitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!