Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak ha már mindenhol...

Mit csináljak ha már mindenhol dolgoztam?

Figyelt kérdés

A környéken ahova van buszjarat, már gyakorlatilag mindenhol voltam, de vagy én jöttem el vagy kirugtak.

Szállás kizarva, mert nem tudnék idegen emberekkel együtt élni.

2021. okt. 19. 17:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor nem a munkahelyek hibája sajna. A meló az ilyen, dolgozni kell vagy olyat kell homorítani, hogy ne számítson mennyit lustálkodsz. Lásd anno a forró szélben surdát. Ő is mindig aludt osztmégis.
2021. okt. 19. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet az,hogy nem motivál hogy fizetést kapsz? Hogy van saját pénzed? Hogy jó dolgokat tudsz venni magadnak?
2021. okt. 19. 20:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha jól sejtem akkor valaki eltart téged, máskülönben azért kicsit komolyabban vennéd a munkát. Azt tudom javasolni, hogy próbálj meg önállósodni és a saját lábadra állni, így meglesz a motiváció arra, hogy dolgozz.

Nekem szintén 8 általánosom van és jelenleg kasszás vagyok egy üzletben. Egyik ismerősöm is ott dolgozik és ő mondta hogy érdemes elvégezni egy bolti eladó képzést. Meg is tettem, így azért rengeteg lehetőség nyílt előttem. Nyilván ez nem egy álom munka, de nem halok éhen és van fedél a fejem felett belőle

2021. okt. 19. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13#

... és ha valaki jó ebben a szakmában, akár egy további képzéssel boltvezető is lehet. Az azért nem olyan rossz.

Nekem is megvan mindkettő végzettség,mert annó boltnyitáson gondolkodtam. Végül teljesen más pályára mentem.

2021. okt. 20. 07:28
 15/15 anonim ***** válasza:

14!

Így van, köszönöm a kiegészítést :)

2021. okt. 20. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!