Mit csináljak ha már mindenhol dolgoztam?
A környéken ahova van buszjarat, már gyakorlatilag mindenhol voltam, de vagy én jöttem el vagy kirugtak.
Szállás kizarva, mert nem tudnék idegen emberekkel együtt élni.
Hogyha jól sejtem akkor valaki eltart téged, máskülönben azért kicsit komolyabban vennéd a munkát. Azt tudom javasolni, hogy próbálj meg önállósodni és a saját lábadra állni, így meglesz a motiváció arra, hogy dolgozz.
Nekem szintén 8 általánosom van és jelenleg kasszás vagyok egy üzletben. Egyik ismerősöm is ott dolgozik és ő mondta hogy érdemes elvégezni egy bolti eladó képzést. Meg is tettem, így azért rengeteg lehetőség nyílt előttem. Nyilván ez nem egy álom munka, de nem halok éhen és van fedél a fejem felett belőle
13#
... és ha valaki jó ebben a szakmában, akár egy további képzéssel boltvezető is lehet. Az azért nem olyan rossz.
Nekem is megvan mindkettő végzettség,mert annó boltnyitáson gondolkodtam. Végül teljesen más pályára mentem.
14!
Így van, köszönöm a kiegészítést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!