Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ön is útálja a kollégáit? Ez...

Ön is útálja a kollégáit? Ez a természetes állapot ugye?

Figyelt kérdés

2021. okt. 18. 14:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha kb. mindenkit utálok, elgondolkodnék azon, kivel van a baj? Valóban velük-e? Nem -e esetleg nem velem és én nem vagyok közösségbe való. Nem-e esetleg velem van a probléma és nekem kell elfogadnom az embereket és nem kiutálni azért, mert van nekik rossz tulajdonságuk. Ha nem fogadjuk el azt, hogy a másik embernek lehetnek rossz húzásai, az azért lehet, mert mi magunk azt hisszük tökéletesek vagyunk. Lényeg a lényeg, ha annyi mindenkit utálnék, kicsit magamba néznék előbb és a saját házam táján sepregetnék. "Azért gyakizik az ember" Itt van az "ember" szó ami azt jelenti, hogy ön általánosít, nem saját magát írja be, mert a felelősséget elhárítja saját magáról. Látom nem velük beszél inkább négyszemközt, mert kerüli a konfliktust. Csakhogy a konfliktuskerülő emberek gyávák, sunyik és hátba támadnak, mert nem merik vállalni a konfliktus következményeit.
2022. júl. 25. 11:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Csak 1-et utálok, de őt nagyon. Köszönni sem tud senkinek.
2022. júl. 25. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!