Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen ez nektek mennyire...

Munkahelyen ez nektek mennyire ciki újként?

Figyelt kérdés

Koedukált wc van, covid miatt költségcsökkentés volt és felére csökkentették az iroda kihasználtságát. Hogy is fogalmazzak finoman, tehát elmenni kakálni úgy hogy összvissz 2 wc van, azok is egymás mellett.

Mielőtt lehurrognátok, messziről járok be és reggel hatkor mikor felkelek nem kell még. A kv sajnos engem is elintéz és meghajt, eddig emiatt nem ittam de nagyon invitálnak már a kolléganöim akikkel egyre jobb a viszony hogy menjünk le kávézni együtt reggel. Három férfi kolléga van és 5-en vagyunk lányok. Szóval ez tud kellemetlenségeket szülni vagy ne foglalkozzak ezzel?

2021. okt. 17. 14:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mész xarni, amikor üres a klotyó, ha hallod, hogy valaki melléd ül, addig visszatartod, szép csendben megvárod, hogy távozzon, majd folytatod.

Gondolom spré van a fülkékben vagy ablak, a szagok hamar távoznak.

2021. okt. 17. 18:09
 12/16 anonim ***** válasza:
33%
Milyen nő vagy te hogy ilyeneket írsz már? :D Nagyon gusztustalan, nem akarok belegondolni abba hogy ki mit csinál a wc-n
2021. okt. 17. 18:17
 13/16 A kérdező kommentje:
12: ezt a 11-nek címezted vagy nekem?
2021. okt. 17. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:
22%
Neked :D Én abban az illúzióban akarok maradni hogy a nők nem rosszalkodnak a wc-n :)
2021. okt. 17. 18:49
 15/16 A kérdező kommentje:
Jah 😅🙈 Bocsánat, mi nők sosem kakálunk, én butus! 😅
2021. okt. 17. 18:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja, nekünk nőknek a lepkék viszik ki és az is illatos... Ember. :D

Amúgy engem sose zavart az ilyen, mondjuk én villámgyors szoktam lenni olyankor, ha szükség hív.. :D

2021. okt. 17. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!