Munkahelyen ez nektek mennyire ciki újként?
Koedukált wc van, covid miatt költségcsökkentés volt és felére csökkentették az iroda kihasználtságát. Hogy is fogalmazzak finoman, tehát elmenni kakálni úgy hogy összvissz 2 wc van, azok is egymás mellett.
Mielőtt lehurrognátok, messziről járok be és reggel hatkor mikor felkelek nem kell még. A kv sajnos engem is elintéz és meghajt, eddig emiatt nem ittam de nagyon invitálnak már a kolléganöim akikkel egyre jobb a viszony hogy menjünk le kávézni együtt reggel. Három férfi kolléga van és 5-en vagyunk lányok. Szóval ez tud kellemetlenségeket szülni vagy ne foglalkozzak ezzel?
Akkor mész xarni, amikor üres a klotyó, ha hallod, hogy valaki melléd ül, addig visszatartod, szép csendben megvárod, hogy távozzon, majd folytatod.
Gondolom spré van a fülkékben vagy ablak, a szagok hamar távoznak.
Ja, nekünk nőknek a lepkék viszik ki és az is illatos... Ember. :D
Amúgy engem sose zavart az ilyen, mondjuk én villámgyors szoktam lenni olyankor, ha szükség hív.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!