Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki lehet egy egykori diplomá...

Ciki lehet egy egykori diplomás alkalmazottnak megjelenni a régi munkahelyén mint külsős takarító?

Figyelt kérdés

A leépítéskor elküldték az illetőt, már nem fiatal 50 feletti és semmit se talált. Jobb híján elment egy takarítós céghez takarítónak. És ez a cég oda küldi őket ahol épp megbízást kap.

Most épp a régi munkahelyére küldte. Így a régi diplomás alkalmazott aki fél éve még egy irodában ült és 10 másiknak dirigált mint irodavezető, ő most béremberként takarít ugyanott.

C«est la vie? Mit lehet erre mondani?

2020. máj. 26. 10:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
:) kellemetlen, de legalabb szembesited a volt cegedet, hogy hova juttattak. Menj csak emelt fovel, nem szegyen a munka ... te csak alkalmazkodsz a korulmenyekhez es probalsz eletben maradni.
2020. máj. 26. 10:03
 2/23 anonim ***** válasza:
87%
Igen, ciki, bár kevéssé életszerű. Egy 50-es éveiben járó szakember, akinek vezetői tapasztalata is van, jó eséllyel talál munkát a takarításon kívül is.
2020. máj. 26. 10:03
 3/23 A kérdező kommentje:

"de legalabb szembesited a volt cegedet, hogy hova juttattak."

Hát aztán marhára érdekel ott bárkit is, főleg hogy azok akikkel együtt voltam velem együtt lapátra kerültek. AZ újak meg azt se tudják ki vagyok.

A főnök az tudja na de pont ő meg magasból leszar neki az ember csak darabáru.

2020. máj. 26. 10:05
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
szerintem se életszerű, ilyen nincs hogy valaki vezetői tapasztalattal ne találjon semmit
2020. máj. 26. 10:05
 5/23 A kérdező kommentje:

"akinek vezetői tapasztalata i"

Közszférás tegyük hozzá. Hova kell ez sehova. A közigbe oda kéne, na de ott volt leépítés, oda biztos nem.

Versenyszféra meg szóba se áll egy volt közigessel.

2020. máj. 26. 10:06
 6/23 A kérdező kommentje:

" vezetői tapasztalattal "

KÖZSZFÉRA! Elég ennyi? Kinek kell egy adóügyi osztály irodavezetője? Senkinek. Egy adóügyi osztálynak max.. Na de ott volt leépÍtés és tart a létszámstop.

2020. máj. 26. 10:07
 7/23 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez fiktív kérdés, mivel nagyon rossz együttállása kellene a csillagoknak, hogy ez pont így alakuljon.

Amúgy meg, nyilván kellemetlen neki, de normál esetben felnőtt emberek nem kezdenek el se beszólogatni, se szívatni a másikat. Lehet, hogy épp inkább együttéreznek vele. Persze, az sem mindegy, hogy hogyan "dirigált" a tíz másiknak, amikor még ő volt a jobb pozícióban. Ha szemétkedett, na, akkor majd most biztosan visszakapja.

Minden egyéb esetben nem lesz gond.

Főleg, hogy a takarítók nem akkor szoktak ott dolgozni, amikor az irodai munka megy, hanem vagy hajnalban, vagy késő este, amikor senki sincs ott. Lehet, hogy nem is találkozik az illető senki ismerőssel.

2020. máj. 26. 10:10
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Sokan elfelejtik, hogy most parszazezer munkakereso esik egy-ket nyitott poziciora. Jelenleg siman eletszeru ha valaki nem talal megfelelo munkakort ... az viszont erdekes, hogy egy volt vezetonek miert nincs tartaleka?
2020. máj. 26. 10:11
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzem cikinek, munka az is, és amíg nem találsz jobbat, több, mint a semmi. Más kérdés, hogy én olyan céghez nem mennék vissza alacsonyabb munkakörbe, kevesebb pénzért, ahol lapátra tettek. Ahhoz sokat kellene fizetniük.
2020. máj. 26. 10:15
 10/23 A kérdező kommentje:

"olyan céghez nem mennék vissza alacsonyabb munkakörbe, kevesebb pénzért, ahol lapátra tettek. "

Akkor te még a kérdést se értetted meg. Tán fuss neki még 1x....

Nem oda mentem vissza ahol lapátra tettek. Nagyon nem oda.

2020. máj. 26. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!