Ciki lehet egy egykori diplomás alkalmazottnak megjelenni a régi munkahelyén mint külsős takarító?
A leépítéskor elküldték az illetőt, már nem fiatal 50 feletti és semmit se talált. Jobb híján elment egy takarítós céghez takarítónak. És ez a cég oda küldi őket ahol épp megbízást kap.
Most épp a régi munkahelyére küldte. Így a régi diplomás alkalmazott aki fél éve még egy irodában ült és 10 másiknak dirigált mint irodavezető, ő most béremberként takarít ugyanott.
C«est la vie? Mit lehet erre mondani?
"de legalabb szembesited a volt cegedet, hogy hova juttattak."
Hát aztán marhára érdekel ott bárkit is, főleg hogy azok akikkel együtt voltam velem együtt lapátra kerültek. AZ újak meg azt se tudják ki vagyok.
A főnök az tudja na de pont ő meg magasból leszar neki az ember csak darabáru.
"akinek vezetői tapasztalata i"
Közszférás tegyük hozzá. Hova kell ez sehova. A közigbe oda kéne, na de ott volt leépítés, oda biztos nem.
Versenyszféra meg szóba se áll egy volt közigessel.
" vezetői tapasztalattal "
KÖZSZFÉRA! Elég ennyi? Kinek kell egy adóügyi osztály irodavezetője? Senkinek. Egy adóügyi osztálynak max.. Na de ott volt leépÍtés és tart a létszámstop.
Szerintem ez fiktív kérdés, mivel nagyon rossz együttállása kellene a csillagoknak, hogy ez pont így alakuljon.
Amúgy meg, nyilván kellemetlen neki, de normál esetben felnőtt emberek nem kezdenek el se beszólogatni, se szívatni a másikat. Lehet, hogy épp inkább együttéreznek vele. Persze, az sem mindegy, hogy hogyan "dirigált" a tíz másiknak, amikor még ő volt a jobb pozícióban. Ha szemétkedett, na, akkor majd most biztosan visszakapja.
Minden egyéb esetben nem lesz gond.
Főleg, hogy a takarítók nem akkor szoktak ott dolgozni, amikor az irodai munka megy, hanem vagy hajnalban, vagy késő este, amikor senki sincs ott. Lehet, hogy nem is találkozik az illető senki ismerőssel.
"olyan céghez nem mennék vissza alacsonyabb munkakörbe, kevesebb pénzért, ahol lapátra tettek. "
Akkor te még a kérdést se értetted meg. Tán fuss neki még 1x....
Nem oda mentem vissza ahol lapátra tettek. Nagyon nem oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!