Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki lehet egy egykori diplomá...

Ciki lehet egy egykori diplomás alkalmazottnak megjelenni a régi munkahelyén mint külsős takarító?

Figyelt kérdés

A leépítéskor elküldték az illetőt, már nem fiatal 50 feletti és semmit se talált. Jobb híján elment egy takarítós céghez takarítónak. És ez a cég oda küldi őket ahol épp megbízást kap.

Most épp a régi munkahelyére küldte. Így a régi diplomás alkalmazott aki fél éve még egy irodában ült és 10 másiknak dirigált mint irodavezető, ő most béremberként takarít ugyanott.

C«est la vie? Mit lehet erre mondani?

2020. máj. 26. 10:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

"hogy egy volt vezetonek miert nincs tartaleka?"

nem mondta senki hogy nincs, csak mondjuk nem kíván hozzányúlni és felélni.

2020. máj. 26. 10:25
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Külsős takarítóként, értem, de akkor sem vállalnám. Küldjenek ki másik céghez, vagy keress másik munkát. A katonaság tárt karokkal vár mindenkit.
2020. máj. 26. 10:26
 13/23 A kérdező kommentje:

" vagy keress másik munkát. A katonaság tárt karokkal vár mindenkit."

Meddig is? 50 éves korig? És utána ? Még tartalékosnak se....

Meg aztán bruttó 160? Kösz.

Ennél még takarítóként is többet kapok jóval.

2020. máj. 26. 10:27
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Te Balázska vagy, igaz?

Az idegesítő stílusodat akkor sem tudod leplezni, amikor 50 felettinek adod ki magad...

2020. máj. 26. 10:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nyeld le a békát és kész. De szerintem a szokásos kamuzós ismerős felhasználónk vagy megint. Ez már hanyadik fiktív munkahelyed, amióta a GYIK-en regisztráltál?
2020. máj. 26. 10:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
A leépítést alulról szokták kezdeni. Az nem leépítés, hogy egy vezetőt elküldenek, az ő 10 embere meg ugyanúgy folytatja. A többit már leírták előttem.
2020. máj. 26. 12:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés kamu.

Ettől függetlenül lecsúszás az létezhet. Szegeden közmunkát (parkgondozás) dolgoztam, volt ott egy kolléga, aki ugyanúgy segélyről lett behívva. Megtudtam, hogy évekkel korábban ő a belvárosi részlegnél a főnök jobbkeze volt, aki körbejárkált ellenőrízni, hogy a dolgozók rendben végzik-e a munkájukat. Mai értékben számolva akkoriban a nettó 250 ezret minimum megkereshette. De utána szépne lecsúszott, nem meglepő, az alkohol miatt. Így végül azt a munkát végezte, amit régebben ő ellenőrzött.

2020. máj. 26. 12:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
100% kamu. Drága trollunk ma nagyot megy.
2020. máj. 26. 13:07
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia, Balázska!
2020. máj. 26. 16:50
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Bali ujabb kerdese😀👍
2020. máj. 27. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!