Ha megszűnő munkakörre hivatkozva küldtek el, akkor a cégnek meddig tilos azonos munkakörre bárkit is felvenni? 2 hónapja küldtek elé és már embert keresnek a munkakörömre
2 hónapja még az volt a duma, hogy megszűnik a munkaköröm a cégnél végleg,
2 hónap eltelt és már ott a professionon a cég álláshirdetése benne a munkakörömmel feketén fehéren.
ennyire szűnt meg „véglegesen“?
" te munkaköröd"
EMBER. AZ én munkaörömre keresnek embert.
ezen mi nem érthető áruld már el!!
Az én munkaköröm szűnt meg és pont erre a megszűnt munkakörre keresnek embert. Na de megszűnt.
Hát akkor hogy van ez?
"Pályázd meg újra ;-)"
MEGTETTEM!! Na nem mintha visszamennék, csak a miheztartás végett!! Szépen éeltrajzzal melybe beírtam utolsó munkahelyként épp ezt a helyet!!
Kapják be.
". Mondom érthetőbben. K"
Akkor én is mondom érthetőbben. JOGSZABÁLYBAN rögzítve van, hogy TILOS X időn belül azonos munkakörre bárkit felvenni ha épp ez volt a kirúgás indoka.
ÍGy már érthető?
Linkeld be kérlek ezt a jogszabályt amire hivatkozol!
2 hónap alatt simán változhat annyit az üzleti élet, hogy újra szükség van arra a munkakörre amiből kirúgtak. Nagy valószínűséggel a stílusod/személyiséged miatt építettek le. Próbálkozhatsz munkaügyi perrel de nagy eséllyel elbukod.
8: Ez egy Balu-kérdés.
De ettől függetlenül, ha munkakör megszűnésére hivatkozva küldenek el valakit, akkor utána 6 hónapig nem vehetnek fel rá senkit. Ha kiderül, hogy mégis megtették, simán büntetést kapnak. Épp ezért, ha valakit összeférhetetlenség miatt küldenek el, legjobban teszik, ha őszintén megmondják.
"De ettől függetlenül, ha munkakör megszűnésére hivatkozva küldenek el valakit, akkor utána 6 hónapig nem vehetnek fel rá senkit."
így van!! És itt még le se járt a felmondási diőm voltaképp és már ott az új ember!! ÚGy vették fel hogy voltkaépp én ott még alkalmaztt voltam csak nem jártam be dolgozni a felmondási idő miatt..
tessék. megszűnő munkakör. VÉGLEG megszűnő.
Még ki se hűlt a székem máris ott az új ember.
Miért nem lehet ŐSZINTÉNEK LENNI?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!