Szociális gondozó munkakörben tényleg tilos a műköröm?
Aki ebben dolgozik segíthetne , hogy igaz e vagy csak pletyka.
Nem ízléstelen hosszú műkörmöm van hanem kicsi és babarózsaszín.
Pont xarni fognak ra, plane ha rendes vagy.
Nalunk a korhazban se lehetett volna senkin mukorom vagy ekszer, aztan sok kollegan volt. Kulso audit is xart ra.
En nem viseltem semmit a kezemen, de nem a szabaly miatt nem.
Igen, tudom az mit jelent. (: meg szerintem barki.
De azt szerettem volna benned erositeni, hogy korhazban, ahol fontodabb, es tenyleg tilos ez, xart ra mindenki. De latom nem ment at az info.
De nem, nektek nem tilos.
2# Nyugi, a Doktorno (xD) csak megint fontosnak erezte leirni, hogy o korhazban dolgozik, mintha minimum valami foorvos lenne, kozben meg csak apolono.
De minden valaszaba muszaj beleirnia, hogy hol dolgozik, lenyegtelen, van-e barmi koze a kerdeshez.
Bár annyi lenne belőletek, hogy ilyen kritériumok alapján lehetne szelektálni:((
Hát, elvileg higiéniai okokból nem kellene hogy legyen, de ha nem kritérium a teljes sterilitás, és úgy érzed maximálisan higiénikus a kezed így is, akkor miért ne lehetne.
Én egy elég elit klinikán tanultam (nem, nem flexelek, én egy huszadik senki vagyok, csak jó volt a tanfolyam), ott is az ápolási igazgatóhelyettesnek rövid-festett géllakja volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!