Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sajnos igazoltan elkaptam a...

Sajnos igazoltan elkaptam a covidot lassan 2 hete. Bőven lejárt már a karantén, mehetnék dolgozni csakhogy a munkahelyem negatív PCR tesztet kér. Ezt természetesen nekem kellene saját zsebből kifizetni. Ilyenkor mizu ?

Figyelt kérdés

Én azt olvastam hogy ez nem jogszerű és kötelesek visszavenni amennyiben lejar a karantén és nincsenek tüneteim.

Tudtok segíteni?

Mert van akinek a PCR 4 hétig is mutatja a pozitívat, de én nem fogok kifizetni 4x 19.000 forintot. Illetve addig nem akarok táppénzen rohadni otthon. Ezt a melóba is jeleztem az illetékeseknek akiknek ez nem annyira tetszett.

2021. okt. 13. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekik kötelességük fizetni, ha kérik.
2021. okt. 14. 09:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ott a védettségi kártya. A karantén lejárt. Ha nem engednek dolgozni akkor munkaügyi bíróság. A tesztet kér pedig alap, hogy kifizeti, de ha védettségid van nem tudom minek a teszt.
2021. okt. 14. 19:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!