Hétfőn megyek gyár látogatásba és lesz interjú is. Mire számítsak?
Mindenféle jotmentet felvesznek
A munka nehéz fárasztó
A kollégák folyton áskálodnak pletykálnak kiveszélnek
Gyár egyenlő darabszám
Úgy bánnak veled mit a kutyával emberszámba se vesznek.
Őszintén tudnál írni nekem legalább 10 db gyárat,ahol jó a munka, könnyű,nem az van,hogy karod lábad derekad leszakad,nem a darabszám fontos, normálisak a kollégák és ki tudsz menni bármikor egy kávéra vagy éppen wc tampont cserélni? Hallgatlak 5 válaszoló
Nálunk szerintem már nagyon próbamunka sincs. Amikor én jöttem volt az tuti. Előtte egy teszt írás volt. Próbanapon megkérdezték tetszik e, akarom e csinálni. Hát kellett a pénz, hát akarom... Első munkanap abból állt, hogy ilyen oktatós nap volt, munkavédelem, elmondtak a cégről ezt azt, mik az elvárasok, odaadták a szekrény kulcsot, belépőkártyát, megmutogattak mindent mi merre hány méter, ki melyik műszakban csoportban lesz. Na ez most besűrítették 4 órába és fél műszakban már rendesen dolgoznak az újak az első napjukon.
Nálunk wcre bármikor mehetsz, de büfé meg cigi kávé csakis szünetben. Nálunk éppen a covid terrort gyakorolják - megint. Maszkot kell húzni és járőröznek hogy rajtad van e... Felirkálnak ha nem, hogy fegyelmivel levonhassák a pénzt. Már megint spórolni akarnak az év végi prémiumon. Sebaj én úgyse kapok már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!