Ha nincs minimum egy életképes diplomád akkor falhozvert lóbráner vagy?
Figyelt kérdés
Kezdem azt érezni, hogy már a tököm kivan ezzel az országgal. Vidéken kevés pénzből éltem, úgy nőttem fel...
Majd nem fizettek ki és felmondtam és nem lett munkám, feljöttem ide a fővárosba és egy év se kellett, hogy a multi azt mondja kész vége, létszámstop.
Majd áthelyezzünk kolléga, és be akarnak rakni a c. közzé rabszolgamunkára.
Ha előbb tudom, miféle sors vár rám elmegyek valami gépészmérnöknek vagy villamosmérnöknek vagy szerzek valami ütőképes szakmát... mert ez így egy vicc.
2021. okt. 6. 08:41
11/12 Senior Séf válasza:
Nem diploma, hanem szakma kell. Ma boldog-boldogtalan egyetemre megy, miközben az ország fuldoklik a jó szakemberek hiányában. Egy kőműves min. fél évre, egy ács másfél évre előre be van táblázva.
12/12 anonim válasza:
Én meg pont úgy érzem, hogy leginkább az alacsony végzettségűeknek van a legnagyobb hangjuk most az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!