Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aláztak már meg SZTK-ban,...

Aláztak már meg SZTK-ban, mert nem vagy beoltva?

Figyelt kérdés

Miért gondolják as orvosok, hogy ehhez joguk van?

Nem fizetős "köz" helyeken egyébként is úgy beszélnek az emberrel, mint egy rakás lócitrommal, de a Covid-vakcina rátett még egy lapáttal erre a rosszindulatra...

A 60-as doktor úr szabályosan hányingert kapott tőlem és elmondta, hogy a lehető legkevesebb időt szeretné velem egy légtérben tölteni...majd amíg mért a vérnyomás, gusztustalan hangnemben odavette, hogy a szüleim egészségesek-e, élnek még?

Azt hittem a covid oltás miatt folytatja a provokálásomat, és megmondtam udvariasan a véleményemet...erre nagy nehezen kinyögte harmadszorra, hogy örökletes beteség tekintetében kérdezi, de a legalja hangnemben...bárki azt hitte volna a helyemben, hogy tovább szemétkedik velem és ezért kérdezi...a többit nem is mesélem..ezt nem felejtem el.

Mással is így bánnak vagy ez csak nekem járt ki? Iszonyatosan megfájdult a mellkasom az eset után...az édesapámnak kellett elém jönnie...

Köszönöm, ha válaszoltok!

2021. okt. 4. 17:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%

Mindenhol szarrá aláznak, ami valamilyen szempontból érzékeny pont, pl abortusznál is undorító, hogy mi jön ki egyes dolgozó szájából, most ez az oltás ügy is csak plusz egy.

Ez a magyar egészségügy, nem is értem, hogy ebben most mi volt olyan meglepő, szerintem tök mellékes, hogy covid oltás volt a középpontban jelenleg, sajnos más helyzetben is ez van jó pár orvosnál, valóban főleg az idősek a tahóbbak.

2021. okt. 6. 22:39
 22/26 anonim ***** válasza:
79%
20-as! Nem olyan. Olyan, mintha te az atomreaktorról kezdenél el okoskodni, mert "abból is áram jön ki", meg a töltő is árammal működik. Egy átlagos orvos annyit tud a covid ellen elkészített oltóanyagokról, mint te az atomreaktor működéséről.
2021. okt. 6. 23:00
 23/26 anonim ***** válasza:
39%

De az oltások működéséről úgy általában valszeg többet tud mint én az atomreaktorokról. Bár tudom most sokan azt hiszik ez az oltás nagyon más mert juj de rövid idő alatt fejlesztették ki.

Nem veszik számításba hogy:

- Nem ez az első koronavírus nem 0 ról kellett fejleszteni

- A világ fejlődik minden gyorsul

- Sosem állt rendelkezésre ennyi pénz és erőforrás vakcinafejlesztésre

Jönnek azzal is hogy elvileg legalább 2 évig kellene tesztelni egy vakcinát mielőtt tömegesen kezdik használni de erről sehol nem találtam hiteles infót. Arról is szeretnék valamit látni hogy hány oltás volt aminél 1-2 év után kiderült hogy nem használható ezért nem vetették be.

Ha 2021 eleje helyett csak 2023 elején kezdtek volna oltani ki tudja azóta hogy állna a járvány.

Persze egy másik kérdésnél vannak akik szentül hiszik hogy ez az oltás csak népírtás LOL. Az ilyenekkel már nem állok le vitázni. Meg akik szerint nincs Sars Cov 2 sem.

2021. okt. 7. 01:45
 24/26 anonim ***** válasza:
35%
Bunkó volt veled az orvos de nem kell ennyire mellre szívni. Minden szakmában vannak barmok
2021. okt. 7. 13:23
 25/26 anonim ***** válasza:
85%

"Bunkó volt veled az orvos de nem kell ennyire mellre szívni. Minden szakmában vannak barmok"

Ez igaz is lenne ,ha nem az egészséged és az életed adnád a kezébe...

Azért ez nem a szemtelen pizzafutár szintje.Kiszolgáltatott emberrel g3cizni...

2021. okt. 7. 14:55
 26/26 anonim ***** válasza:
83%

És még ezeknek tisztelegtek esténként az erkélyen pff

Dögöljenek csak éhen az éhbérükből.

2021. okt. 19. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!