Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aláztak már meg SZTK-ban,...

Aláztak már meg SZTK-ban, mert nem vagy beoltva?

Figyelt kérdés

Miért gondolják as orvosok, hogy ehhez joguk van?

Nem fizetős "köz" helyeken egyébként is úgy beszélnek az emberrel, mint egy rakás lócitrommal, de a Covid-vakcina rátett még egy lapáttal erre a rosszindulatra...

A 60-as doktor úr szabályosan hányingert kapott tőlem és elmondta, hogy a lehető legkevesebb időt szeretné velem egy légtérben tölteni...majd amíg mért a vérnyomás, gusztustalan hangnemben odavette, hogy a szüleim egészségesek-e, élnek még?

Azt hittem a covid oltás miatt folytatja a provokálásomat, és megmondtam udvariasan a véleményemet...erre nagy nehezen kinyögte harmadszorra, hogy örökletes beteség tekintetében kérdezi, de a legalja hangnemben...bárki azt hitte volna a helyemben, hogy tovább szemétkedik velem és ezért kérdezi...a többit nem is mesélem..ezt nem felejtem el.

Mással is így bánnak vagy ez csak nekem járt ki? Iszonyatosan megfájdult a mellkasom az eset után...az édesapámnak kellett elém jönnie...

Köszönöm, ha válaszoltok!

2021. okt. 4. 17:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
Óh, mi minden jó lenne, - ha nem olyan országban élnék, ahol az emberek jelentős hányada bort iszik és vizet prédikál, miközben mindig talál valami önmagát felmentő körülményt arra, hogy gyökér!
2021. okt. 4. 22:23
 12/26 anonim ***** válasza:
71%

Az egészségügyi dolgozók nagyrésze keményen önpusztító életet él. Dohányoznak, dagadtak, stb, ezen sajnos nincs mit vitatkozni. Egy eü-s barátom már kb az összes drogot kipróbálta, amihez hozzáfért, plusz gyógyszereket is beszed csak úgy random, és enyhén alkesz is harminc évesen.

Nyilván persze így próbálnak átvergődni a sok nehéz szituáción, ami mindennapos a melójukban. Ennek ellenére elég vicces, mikor ők dumálnak arról, hogy a páciensnek be kéne oltatnia magát és hasonlók.

Amúgy én már magánban is találkoztam iszonyat tapló asszisztensnővel (nem oltással kapcsolatban, ő csak simán ilyen tahó volt), és államiban is nagyon-nagyon kedves orvossal.

2021. okt. 4. 23:02
 13/26 anonim ***** válasza:
78%

Én állásinterjúra mentem, akkor még nem volt kötelező az egészségügyi dolgozóknak. Szóval asszisztens a végzettségem és olyan állásinterjúra mentem. Az orvos aki beszélgetett velem, elkezdett kioktatni, hogy én milyen felelőtlen ember vagyok, hogy nem oltattam be magam meg a szüleimről kezdett kerdezgetni, hogy velük lakok-e? És ha már a magam egészsége nem érdekel, akkor rájuk lehetnék annyi tekintettel, hogy beoltatom magam és nem fertőzöm meg őket. Azt hittem egy tanult ember van annyira intelligens, hogy ha van is véleménye az egészről akkor azt megtartja magában.

Aztán azóta elvetettem az egészségügyi karrierem, most meg már hiába is jelentkeznék mert kötelező lett az oltás.

2021. okt. 5. 12:32
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Nem képzelek be dolgokat, a doktor úrnak alapjáraton van egy kellemetlen, arrogáns stílusa.

Ahogy beléptem, az oltottságom felől érdeklődött a lehető legbunkóbb, legtaplóbb stílusban...meg kellett volna vizsgálnia, de csak a vérnyomásomat volt hajlandó megmérni 15-20 méter távolságból, tudlajdonképp én mértem meg...akkor amíg mért a gép, elkezdte mondani, milyen vég vár rám és hogy lerövidíti a dolgokat, mert nem akar velem egy légtérben lenni ( rajtam is maszk volt egész végig, az adatlapban már jeleztem, hogy nem vagyok oltott )

Aztán mért a gép és odavetette, rögtön a Covid mondóka után ezt a szülők élnek/egészségesek kérdést paraszt módon...a többit már leírtam.

Nem tudom, miért élvezetes bántani a másikat, nekem ez magas...de a doktor biztos jobban tudja 😓

2021. okt. 5. 13:11
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
10-es! Ez rendben, csak éppen nem hiteles így a dokibácsi.
2021. okt. 5. 18:01
 16/26 anonim ***** válasza:
15-ös! Nem hiteles, de okos ember más hibájából tanul. Persze ösztönösen ellentmondást vált ki egy ilyen helyzet, de érdemes utána végiggondolni.
2021. okt. 5. 19:40
 17/26 anonim ***** válasza:
70%
14 Halottam hogy,az oltatlanokat nem akkarják el láttni de ez durva akkor minek vónják az adót.A helyedben meg mondtam volna adjon 8000 ft mert annyit vonnak egy hónapra azt el megyek magánba és ezután oda rakom a pénzemet.
2021. okt. 5. 21:42
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Én az egész baromság kezdete óta 3szor voltam orvosnál, senki nem kérdezte, hogy be vagyok-e oltva
2021. okt. 5. 23:17
 19/26 anonim ***** válasza:
71%

Nálunk a háziorvos egy vérfideszes kovidtálib ,de hamar leállítottam azóta nem hozza fel.

Az sztk-ban egy másik orvosnak volt egy komolyabb provokációs kísérlete de ő

is megbukott.

Ezek mindeketten nyugdíjasok.

A fiatalabbak egyszer kérdezték meg h be vagyok-e oltva ,utána nem hozták fel többet a témát.

Ne felejtsük el h fejpénz jár az oltásért az orvosoknak ezért ilyen bunkó némelyik mert úgy érzik elveszik tőle a potyapénzt...

2021. okt. 6. 14:49
 20/26 anonim ***** válasza:
40%

Nem szép amit csinált de valamilyen szinten én is megértem. Neki évtizedek óta ez a szakmája valszeg tud egyet s mást. Az ő szemükben szerintem különösen idegesitőnek és ostobának tüntetnek azok akik lassan 1 év után sem oltották még be magukat.

Nem túl hasonló példa de pl engem is olykor rettentő módon fel tud bosszantani mikor melóban egy nyamvadt micro USB kábelt akarok eladadni valami idősebb nénikének és ő nem akarja nekem elhinni hogy én tudom melyik fajta jó az ő telefonjához és erősködik hogy de ő bizony bele akarja próbálni hogy tényleg jó e bele.

Azért mert neki fingja sincs az egészről azt feltételezi én sem tudom sokkal jobban holott évek óta ezzel foglalkozom

2021. okt. 6. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!