Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aláztak már meg SZTK-ban,...

Aláztak már meg SZTK-ban, mert nem vagy beoltva?

Figyelt kérdés

Miért gondolják as orvosok, hogy ehhez joguk van?

Nem fizetős "köz" helyeken egyébként is úgy beszélnek az emberrel, mint egy rakás lócitrommal, de a Covid-vakcina rátett még egy lapáttal erre a rosszindulatra...

A 60-as doktor úr szabályosan hányingert kapott tőlem és elmondta, hogy a lehető legkevesebb időt szeretné velem egy légtérben tölteni...majd amíg mért a vérnyomás, gusztustalan hangnemben odavette, hogy a szüleim egészségesek-e, élnek még?

Azt hittem a covid oltás miatt folytatja a provokálásomat, és megmondtam udvariasan a véleményemet...erre nagy nehezen kinyögte harmadszorra, hogy örökletes beteség tekintetében kérdezi, de a legalja hangnemben...bárki azt hitte volna a helyemben, hogy tovább szemétkedik velem és ezért kérdezi...a többit nem is mesélem..ezt nem felejtem el.

Mással is így bánnak vagy ez csak nekem járt ki? Iszonyatosan megfájdult a mellkasom az eset után...az édesapámnak kellett elém jönnie...

Köszönöm, ha válaszoltok!

2021. okt. 4. 17:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
90%

Sok orvosnál már csak az asszisztensek a nagyobb tahók. Én már teljesen immunis lettem ezekre a bunkókra, tavaly megjártam velük a poklot.

Ne félj, amikor a kis magánrendelőjükbe mész, olyanok, mint a jótündér.

Na nekem muterom nem volt szívbajos, amikor velem volt, a főorvost elküldte a qrva anyjába. Ennek ellenére kivizsgálta.

2021. okt. 4. 17:33
 2/26 anonim ***** válasza:
24%
Én azért még tudom érteni őt is.
2021. okt. 4. 17:34
 3/26 anonim ***** válasza:
96%

Általában az idős dokik ilyen bunkók (nem mind, de aki bunkó, az többnyire az idős korosztályból van).

Barátnőm ennél kevesebbért is a betegjogi képviselőhöz fordult.

2021. okt. 4. 17:53
 4/26 anonim ***** válasza:
94%

Engem nem oltás miatt, csak frusztráció-kiélésként, hobbiból, megszokásból... 1. válaszolónak is igaza van, néha az asszisztensek mégnagyobb sz*metek tudnak lenni. Ez számomra a legundorítóbb dolgok egyike, ha kiszolgáltatott emberek helyzetével élnek vissza. 🤮 Amúgy a magánrendelés sem mindig jobb. Persze tisztelet a kivételnek, stb.

Egyébként hogyan lehet immunissá válni rájuk? Erre kéne egy oltás. 😃 A covidra már megkaptam.

2021. okt. 4. 17:53
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem talalkoztam meg ilyennel, abban vagyok benne biztos, hogy a fiatal orvosokkal nem volt bajom...
2021. okt. 4. 18:21
 6/26 anonim ***** válasza:
53%
Jó doktornak hogy, az adófizetők eltartják meg korházakat is.Meg nézném mi lenne ezzekel a doktorokal ha korhàzaakat is ádolgoznák egy gyártó sorá mint a gyorsétermeket.És profitorientáltan kéne kiszolgálni ha nem megy akkor bukta.Nem milliárdos adoságokal kéne osztani az észt főleg a korházakba amik nem hatékonyak mert el lopnak mindent.
2021. okt. 4. 19:28
 7/26 anonim ***** válasza:
43%

Neki nem lett volna szabad ILYEN MÓDON véleményt nyilvánítani, te meg paranoiás vagy, és...nem tudom mi.

"Iszonyatosan megfájdult a mellkasom az eset után...az édesapámnak kellett elém jönnie..." Biztos van valami neve annak, ha valaki kevésbé jelentős sresszhelyzetekre ilyen túlzott fizikai tünetekkel reagál.

Jól megtaláltátok egymást, mindketten ugyanolyan elvetemülten rápörögtetek a problémátokra.

2021. okt. 4. 20:39
 8/26 anonim ***** válasza:
86%

Igen, egyébként nem keresnek ám rosszul az állami eü.ben sem... Hivatalosan sem, a többiről meg ne is beszéljünk...

Btw én tapasztaltam jó és rossz bánásmódot nemtől és kortól függetlenül...

Ezért is rázott ki a hideg ettől a tapsolgatástól Covid alatt. 🙄

2021. okt. 4. 20:45
 9/26 anonim ***** válasza:
95%

A feleségemet kezdte el kioktatni egy 160 kilós orvosnak látszó bálna, hogy miért nem fogy le, - mire a felségem azt reagálta erre, hogy "Látom, Önnek sem sikerült ez, nem csak nekem!"

>>Szikrázó tekintett, síri kuss!<< :D

2021. okt. 4. 21:30
 10/26 anonim ***** válasza:
14%
9-es! Attól, hogy az orvos nem egészséges, még tudhatja, hogy mi lenne a jó. Az nem megoldás, hogy a valaki azért nem fogy le, mert az orvos is dagadt volt.
2021. okt. 4. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!