Ez jó indok lehet egy felmondásra?
A gyárunk folyamatos 4 műszakban megy, 12 órában...
2 nap munka, 2 nap pihenőkkel...
Most állt át, de engem nem raktak be műszakba, hanem meghagytak h-p 3 műszakban, ilyen tölteléknek...
Az a gond, hogy 30 km-re lakom, buszjárat 3 műszakhoz nem nagyon van, autóval kell járni, ami elvisz havi 40 ezret...
A 2 műszakhoz pont lenne buszom, töredéke ktg-ből kijönnék bejárásnak...
Nem hinném, hogy lehetne egyezkedni... :(
Ez miatt gondoltam, hogy keresek más munkát, ahova esetleg busszal is megoldható lenne...
Mások szoktak ilyesmi miatt munkát váltani?
4 műszak, hétfőtől vasárnapig, folyamatosan...
Nappal, éjszaka, 12 órában...
4 csapat van, 2 dolgozik, 2 pihen, ezt forgatva...
És ugye itt reggel 6-kor meg este 6-kor van munkakezdés, műszakváltás... oda-vissza lenne buszom...
Erre fel engem meghagytak hétfőtől péntekig 3 műszakban, és egyikhez sincsen buszjárat, ergo így kocsival kell mennem havi 20 napot, ami 40 ezret elvisz és műszakpótlék is ugye kevesebb így...
Egy szó, elég kibaxás ez nekem meg ugye így csak töltelék ember vagyok...
Nem biztos, hogy ezt így megéri folytatni...
De, de betudok érni, úgy, hogy előtte 10:30-kor van csak járatom, este meg 18:30-kor...
Meg pl. du. nincs járatom este 10 után...
De amúgy Neked nem mindegy??
Itt az a kérdés, hogy más váltana e munkahelyet esetleg váltott e már, mert rengeteg pénzt elvitt a beutazás...
Ha ez a kérdés felmerült, akkor igen, van okod.
Azért járunk dolgozni, hogy legyen pénz számlákra. Ha nincs belőle elég pénz, akkor ez hobbi, nem munka. A hobbi meg nem kötelező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!