Introvertált emberből lehet angoltanár?
Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 18:06
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
42 szavazat
2/17 anonim válasza:
Persze.
Volt ilyen tanárom. Hát, nem volt a legközvetlenebb pedagógus, de az anyagot gond nélkül átadta.
3/17 anonim válasza:
Magántanár mindenképpen, de suliban is oktathat, mondjuk egy középiskolás osztály túlkiabálásához kötélidegek kellenek.
Amúgy elég rendesen fogalomzavar van az introvertált emberek körül. Attól még hogy vki intro, nem lesz sem szorongásos, sem félénk, vagy csendes, bizonytalan.
4/17 anonim válasza:
Intorvertalt vagyok és tanár, igaz, nem angolt tanítok, de szerintem nemnis ez a lényeg. A tanárság inkább extrovertált szakma, de én úgy gondoltam, hogy mivel introvertált vagyok, így nem azt az oldalamat kéne erősíteni, ezért elmentem tanárnak. Mostanra azok a szituk amiktől korábban szorongtam, teljesen rutinosan mennek. :)
5/17 A kérdező kommentje:
Nyelviskolában,vagy magániskolában tanítanék,nem közoktatásban.
2021. okt. 2. 20:30
6/17 A kérdező kommentje:
Esetleg magánórákat tartanék.
2021. okt. 2. 20:47
7/17 anonim válasza:
menj el inkább szakfordítónak, a lóvé is több, és nem kell emberekkel szenvedned.
az intro tanáraimat én sosem bírtam, karót nyelt, savanyú népség.
8/17 A kérdező kommentje:
Állítólag fordítóként nem lehet megélni.
2021. okt. 2. 21:42
9/17 anonim válasza:
nane már, akkor semmit nem tudsz erről
nem műfordítót mondtam, hanem szakfordítót, aki cégeknek, vállalatoknak, akár minisztériumoknak fordít szakszövegeket (gazdasági, jogi, orvosi, társadalomtudományi stb.)
10/17 A kérdező kommentje:
De ahhoz,hogy valaki például orvosi vagy jogi szöveget fordítson,nem kell külön szakirányú végzettség,a fordítói mesterdiplomán kívűl?
2021. okt. 2. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!