Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek mikor kell közölni...

Szerintetek mikor kell közölni a főnökkel, hogy babát terveztek/terhes vagy?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy kicsi, 6 fős cégnél dolgozok, itt azért más a helyzet, mint egy nagyobb munkahelyen, jobban megérződik már az is ha az egyikünk lebetegszik pár napra. 3 fiatal nő van velem együtt, akinek még nincs gyereke, egyik mondjuk most szingli, meg amúgy se akar még gyereket, a másik viszont már gondolkodik rajta, már amennyire én tudom.

A főnököm már nem egyszer kérdezte, hogy mikor szeretnénk babát. Én legutoljára (nyár elején) azt mondtam, hogy két éven belül.

A kollégáimnak úgy célozgattam rá, hogy jövőre tervezzük.

Na most, ha változott a terv, és neki állunk mégis idén, azt be kéne jelenteni? Aztán ha nem jön össze?

Nyilván ha már terhes leszek elmondom még viszonylag korán is talán, bár alapból biztos megvárnám a 12 hetet.

Csak a főnökömnél majd biztos úgy jönne le, hogy átb...tam.

Ti mit csinálnátok?

2021. szept. 28. 17:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
14. hetet mondanék. Addig legális az abortusz (gondolom nem akarsz, de akkor is, addig semmi köze hozzá).
2021. szept. 29. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!