Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha enyhén dadogok minek nem...

Ha enyhén dadogok minek nem érdemes tovább tanulnom?

Figyelt kérdés

Szóval idén érretségizek és ki kéne találjam , hogy hova tovább viszont kis korom óta dadogok helyzet és ember függő,hogy mennyire átlagosan néhány mondatoként egyetlen szóba és inkább a mondatot kezdő szót nehéz ki mondani ha az megvan utána már ki tudom nyögni amit akarok.

De pl ha haverokkal vagyok és jól érzem magam akkor szinte 0-ra csökken a dadogás. Nem akarok remete életet élni emberek között akarok dolgozni és beszélni velük annak ellenére, hogy beszéd hibás( amúgy nem jövök emiatt zavarba meg nem félek meg szólalni,mert 18 év alatt már hozzá szoktam ehhez az emberek 99%-a nem szól érte semmit) vagyok de így milyen lehetőségeim vannak? Vagy inkább úgy kérdezem milyen munka kör az amit teljesen felejtsek így el és mi az aminél senkit se érdekel ha kicsit dadogok?

2021. szept. 26. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Idegen nyelvnél is dadogsz?
2021. szept. 26. 11:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Logopédusnak pl ne menj el. Egyébként intézménye válogatja, hogy mennyire veszik komolyan az alkalmasságin a beszéd hibákat. Pedagógusnak is necces lenne elmenni, de eü-n belül egyes rehabilitációs tevékenységeket is megnehezítené, ha olyan beteget kapsz, akinél fontos a beszédterápia (aphasias betegek körében mondjuk).

Ügyintézői/call centeres/diszpécseri munkakörökben is lehet, hogy hátrány lenne felvételkor, de szerintem nem feltétlenül akadályozná a munkádat, max. ahol nagyon fontos a külcsín a presztízs miatt (maga a beszédben is).

2021. szept. 26. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!