Szerintetek ezzel a hanggal érdemes tovább tanulnom egyetemen? (link)
Apróság korom óta énekelek.
Ez nagyrészt anyukámnak köszönhető,mert ő állandóan énekelt nekem,vagy verset mondott,és igy ebben nőttem fel..:)
2 évesen a városházán szavaltam a " Falu végén kúrta kocsmát",és utána ahogy nőttem anyuék mindig vittek vers mondó versenyekre.
Ez kb 10-11 éves koromig tartott.
Utána énekversenyekre kezdtem járni és zene iskolába 3 évet ahol zongorázam és szolfézst tanultam, de ez valahogy az évek alatt megszakadt és már jó ideje nem zongoráztam és nem voltam semmilyen versenyen.
Viszont nekem ez a hobbim,ezt szeretem csinálni,úgy érzem ehhez van tehetségem.
Idén érettségizem és gondolkodom minek tanuljak tovább és egyszerűen semmi ötletem nem volt.
Illetve a tanitóval szemezgettem, és akkor úgy hogy ott "szakosodnék" zene irányába, de ezt sem érzem az igazinak valamiért..
Szerintetek hova lenne érdemes jelentkeznem ahol tudnám tovább vinni azt a vonalat amit anyuék elkezdtek nekem régen felépteni?
köszi! :)
19/L
Szerintem nagyon jól énekelsz, tetszik a hangod, ezt mindenképp érdemes lenne kamatoztatni.
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen rengeteg lehetőség van zenével kapcsolatos továbbtanulásra, ezekből kedvedre válogathatsz.
Itt vannak a 2015. őszi ponthatárok(gondolom legközelebb is hasonlóra lehet számítani): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!