Kb 1-hónapja vagyok router tulajdonos (TP-LINk TL-WR740N) Reggel amikor elindulok 8-16-órát dolgozni. Érdemes kihúznom a konektorból a wifi routert?
Kedves Kérdező !
Nem szeretném bírálni a történeted, de a telefontöltős-lakástűz eléggé vadul hangzik. Ha te emiatt élsz tartós félelemben ( a tűztől) az elsőre inkább hangzik paranoiának, mint megfontolt előrelátásnak.
Szinte minden elektromos háztartási készülékben lehet rövidzárlat vagy lehet gyári hibás, de szerintem áramtalanítás helyett az is megfelelő megoldás, ha egyszerűen nem tárolsz éghető anyagot a közelében a potenciális veszélyforrásnak.
(Mellesleg az okostelók akkumulátora egy időben jóval veszélyesebb "jószág" volt).
A Wi-Fi valóban okozhat tüneteket ( álmatlanság, alvászavar, gyengülő immunrendszer, fejfájás stb) ezt tapasztalatból tudom.
Mivel TP-Linket használsz(ahogy én is) nézz utána lehet-e az adó teljesítményén állítani (nálam 100-75-50-25%) és érdemesebb levenni a kiadott teljesítményt. Nálam a 100 % - 3 falon, ajtón és egy 20 méteres folyosón is átvisz, ha kimegyek az udvarra, tehát lakáson belül a 25 % is bőven elég.
Remélem hasznos volt számodra a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!