Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Routerhez fontos hogy kék...

Routerhez fontos hogy kék színű kábellel kössem be?

Figyelt kérdés

Van egy routerem, és találtam hozzá egy szürke net kábelt. Ha azzal kötöm be és egy másik szürkével meg a gépbe, úgy is működni fog?

Remélem érthető. Nem vagyok most olyan helyen hogy kitudjam próbálni, de fontos lenne a válasz.

2015. okt. 8. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindegy
2015. okt. 8. 15:00
 2/5 A kérdező kommentje:
és az a kék kábel amit adnak hozzá, az miben különbözik a szürkétől? Vagy a leírásán miért annak kell a falba lenni ?
2015. okt. 8. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogy a laikus se tudja elrontani. Tényleg.

Meg kell nézni, hogy milyen sorrendben vannak bekötve a vezetékek.

2015. okt. 8. 18:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 8. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
mivel, hogy bárki beköthesse mivel ha jol emlékszem láttam routerokat melyeknek a portjai körüli műanyag be voltak festve, hogy véletlenül se keverd össze mit hová kell bekötni, amugy semmi külömbség
2015. okt. 13. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!