Otthagynàd a munkahelyed ha nem találtál még helyette mást, de már nagyon eleged van?
Figyelt kérdés
Pár hónapja dolgozok de nem volt arról szó, hogy szinte férfi munkát kell végezni meg arról se, hogy hétvégéket is kell vállalni, pedig én az elején direkt szóltam kisgyerekes anyukaként, hogy nem akarok hétvégén is dolgozni és majd még ezután lesz, hogy tùlòràzni is kéne, de ovi 5ig van és senki más nem tud a gyerekért menni. Sajnos csak fél éve dolgozok így nem kapnék munkanélkülit se meg nem tudom mikor lenne más mert ez is nehezen lett.#Munkahely,
2021. szept. 21. 20:56
11/12 anonim válasza:
Én felmondtam, de pár havi tartalékot azért összegyűjtöttem előtte. Igaz, összeszorított foggal.
Egyetemi végzettséggel felsővezető voltam. Szülések után visszavettek ügyintézőnek, és gyomlálnom kellett. Nem átvitt értelemben, hanem konkrétan. Gazt szedni, vécéket ellenőrizni, madárguanót kaparni az udvaron, mert egy felelős vezető szerintük mindenre gondol.
Sokáig győzködtem magam, hogy biztos én vagyok finnyás.
Aztán arra jutottam, hogy nem ezért tanultam 18 évet.
12/12 anonim válasza:
11-es vagyok. És persze hétvégén és ünnepnapon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!