Mi értelme így ott lennem?
Figyelt kérdés
Családi cégünkben dolgozom, de turisztikai diplomám van. Jelenleg eladó-mindenes vagyok a drogériánkban.
Szüleim míg tanultam azt hangoztatták hogy miért nem keresek állást a diplomamban. Persze kerestem de nem találtam mivel gyengénlátó vagyok. De úgy rángattak közbe hogy most ide most oda kellesz dolgozni meg oda mész ők eldontotték és pont. Így benne ragadtam, és sokszor eltalaljak hogy menjek apuval mikor fuvart vállal a hosszú utakra,mivel pakolnia nem kell,én meg nem vezethetek így ülök csak mellette.
Máskor meg megkapom h olyan vagyok mint a bábu ahol lerakják ott is jó..
Sokszor ülök mellette és semmi hasznos dolgot nem csinálok de akkor minek legyek ott? - nem értenek meg ezügyben..
2021. szept. 21. 18:53
1/2 anonim válasza:
A turisztika alapjaiban haldoklik a jarvany miatt, es a jovoben mas tipusu utazas lesz elterjedt. Minden alakuloban. Ami munka van, az meg diplomat nem igenyel.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen de ez még évekkel ezelőtt kezdődött..
2021. szept. 22. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!