Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Utálok, és nem is áll szándéko...

Utálok, és nem is áll szándékomban dolgozni. Mi köze van ehhez bárkinek is?

Figyelt kérdés
Amíg erre törvény nem kötelez, és bizonyos kiskapukat kihasználva megvan a létminimumom, addig ki szól ebbe bele, te vagy én? Egy se szólal belé.
2021. szept. 19. 16:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Egyszer azt mondtam az egyik kéregetőnek, hogy csak 20 ezreseim vannak annyit meg nem adok xddd
2021. szept. 19. 17:46
 12/15 A kérdező kommentje:
#10 Lehet nincs rosszabb élete azoknak a hajléktalanoknak, mint mondjuk egy elhitelesedett, gyárban robotoló embernek,akinek másból sem áll az élete, mint a folytonos stresszből és félelemből.
2021. szept. 19. 18:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Télen jó a gyárba csak.
2021. szept. 19. 18:10
 14/15 Katona Dius ***** válasza:
100%
Amíg ki tudod ezeket használni, és megélsz belőle úgy, hogy ezzel másnak problémát nem okozol, addig senkinek semmi köze nincs hozzá. Én mondjuk szeretek dolgozni és szeretem az ott kialakult közösséget is, de valaki meg tud úgy élni, hogy nem dolgozik anélkül, hogy másnak ezzel gondot okozna, engem pont nem zavar.
2021. szept. 19. 19:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Most már nekünk van közünk hozzá mert itt kérdezed,amúgy nincs köze hozzá senkinek.

Nem értem mi értelme van az ilyen kérdéseknek,meg is válaszoltad magadnak a végén.Mármint értem,azt akarod hogy mindenki egyetértsen veled hogy növelje az egódat vagy csak figyeljen rád valaki de akkor legalább próbáld igazi kérdésnek álcázni.

2021. szept. 20. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!