Milyen lelkület kell ehhez?
Figyelt kérdés
Egy új munkahelyen kezdtem vagyonőrként.
Az irodavezető utasításba adta, hogy amikor jön be akkor nyissuk ki előtte az ajtót, hívjuk le a liftet és tartsuk neki, amíg odaér.
2021. febr. 24. 08:53
2/9 anonim válasza:
Hát figyu. Meg lehet ezt úgy is csinálni, hogy tiéd marad az erkölcsi fölény. Lépj túl rajta. :D
Jobbat mondok, nekem egy általános iskolai tanárom még a nyolcvanas években azt várta el, hogy egy diák térdeljen a lába előtt és vakargassa a lábfejét, miközben mesél hogy mi volt a napközis táborban előző nap.
3/9 anonim válasza:
Ez egy beképzelt seggfej!Olyan lelkületű😊😊Csináljátok ha annyira akarja.Szolga kell neki mert ő azt hiszi magáról hogy ő a király.Sok az ilyen nyomorult.Mosolyogva tartsátok az ajtót mert gondolj bele hogy ez mennyire nevetséges🤦♀️🤦♀️
4/9 anonim válasza:
Azért egy elegáns hotelban elvárható ez a szolkalelkűség, de nem igazán vagyonőr pozi a neve.
5/9 anonim válasza:
Az irodavezető pont a csicska senki a táplálékláncban, csak mivel a titulusban benne van a vezető szó, így azt hiszi valaki.
6/9 anonim válasza:
Igen sajnos hajlamosak kiralynak gondolni magukat 😀azert mert vmi csicska pozícióba van a nekik degradálo feladatokat nem képesek ellátni még irodai reszfeladatoknal sem. Széles mosoly úriember viselkedés az hogy ő értelmi szinten hol áll az nem kérdés. Higyje el magáról h ő a király.
8/9 anonim válasza:
Teljesen aki ilyet kér 🤦♂️🤦♂️
9/9 anonim válasza:
Én ezt am is megcsinálnám. Kivéve hogy tartom a liftet. Ha másnak előbb kell, had vigye. Ezt leszámítva minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!