Hogy álltok az olyan emberhez, akit alig ismertek és erőszakos, trágár stílusban szól hozzátok?
Nem ellenségesen, hanem úgy mintha régóta jó ismerősök lennétek, és már tudjátok, hogy megengedett az ilyen stílust egymás közt.
Például ilyenek, hogy nem fog a tollad és így beszél: "Miért nem dobod már ki a pi**ába ezt a sz*rt?"
Szia!
Én múltkor, hazafelé a buszon, találkoztam ilyennel.
Két férfi beszélgetett, a maguk módján (Minden második szavuk a b meg volt, meg hogy "Hülye vagy???), de a buszban ülő összes többi ember fogta a fejét, és tátott szájjal néztek, hogy ez mégis hogy lehet!
Már alig vártam a megállót!
Finoman célozgatnék neki..
Hmm. Milyen szofisztikált megfogalmazás.
"megbocsáss, de majd akkor válaszolok, ha normálisan szólsz hozzám"
Én nem hagyom magam. Ennél kevesebbet is kikérek magamnak.
#2:
Persze mindenki egy nyámnyila nyomoroncként csak hallgatta, senki nem mert rájuk szólni.
Kerülöm,és nem süllyedek le a szintjére, nem pofázok,ordibálok ilyesmi. Az ilyeneknek több az egója mint az esze, nem is pazarolnám ilyenekre az időmet
Közlöm vele, ha majd meg bír normális hangnemmel, és stílussal szólni, akkor válaszolok szivesen, ne rám vessen rossz fényt a hülyesége xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!