Mire megtanulsz programozni éhen halsz egy gerincsérvvel, nyilván ha anyuci apuci pénzzel akkor megoldható, bár akkor is ott van az hogy pl a programozás nem mindenkinek való.
2021. szept. 17. 13:17
12/19 anonim válasza:
Nekem is van gerincsérvem is elég régóta. Akkor amikor kezdődött akkor ülni se tudtam, meg felegyenesedni se. Azóta javult ugyan, de nem gyógyult meg persze magától. Elvagyok vele, bár nehezebb a mozgás, és lehajolni se tudok rendesen. A műtétet elutasítottam. Kockázatosnak tartottam. Nekem kéne olyan munka kellene, ahol nem kellene lehajolni.
2021. szept. 17. 15:03
13/19 anonim válasza:
Engem műtöttek azota jol vagyok
Megmondtam a dokinak, ha elvág valamit amit nem kene, akkor fel se ébresszen
2021. szept. 17. 21:17
14/19 anonim válasza:
Sofőr jó alternativa lehet.
2021. szept. 18. 22:11
15/19 anonim válasza:
Ha lusta vagy akkor semmit, ülj ki pályaudvar mellé csövesnek
2021. szept. 19. 10:41
16/19 anonim válasza:
Programozás pont ülőmunka, amivel meg lehet ülni, könyvelés is stb. Az hogy most neked mi való, amiben meg tudod állni a helyed nem a munkakörülmények fogják eldönteni. Programozós melóban is le kell valamit tenni, meg sokat önfejleszteni, nem ingyen adják a pozit. De cserébe sok helyen IT-ban kb. lézengés az év nagy része, de oda már jellemzően kell papír.
2022. aug. 13. 14:51
17/19 anonim válasza:
Kihagytam, hogy persze ha te semmit nem vagy tenni azért se hogy később lustálkodhass, akkor hát ez van, amid van, így jártál.
2022. aug. 13. 14:54
18/19 anonim válasza:
Ebben a tetves országban álló munkával sem lehet megélni.
A szakács szakmát felejsd el. Nem csak a hátad, az egész szervezeted belerokkan. Munkaegészségügyis orvostól érdemes tanácsot kérni, merre tovább. Milyen szakma felé érdemes átképződni .
2022. aug. 26. 15:48
19/19 anonim válasza:
Legyél betanított sütőipari munkás!
1.semmijen végzettség nemm kell hozzá.
2.minden hol van pékség
3.aki azt dolgozik hogy a pl. a kenyereknek szedi szét a tésztát kilós darabokra azt ülve is lehet csinálni. Elég monoton de ha birod akkor teljesen tökéletes
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!