Hogyan döntsem el, jöjjek rá,találjam ki, hogy milyen munkakörben dolgozzak?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 07:02
1/8 anonim válasza:
Írd fel egy papírra, hogy milyen képességekkel rendelkezzel, mit vársz el egy munkahelytől, mit áldoznál érte.
2/8 anonim válasza:
Én 18 évesen végeztem a középiskolával
És szépen fogtam magam és végig jártam a munkahelyeket
Voltam eladó, pénztáros,csemege pultos,fornetti sütő,fagyi árus
Vendéglátásban konyhai kisegítő
Felszolgáló
Recepciós edzőteremben
Gyári melós
Raktáros
Raktáros lettem és targoncavezető,mert ennél érzem,hogy igen ezt szeretem csinálni
Fiatal vagy menj el különböző helyekre dolgozni és kitapasztalod melyik az igazán kézenfekvő számodra
25N
3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fiatal és így sem tudom.
Amiket eddig csináltam nagyon nem volt jó.
2021. jún. 27. 07:49
4/8 anonim válasza:
Hány éves vagy
Mit dolgoztál eddig
Akarsz hétvégén dolgozni vagy nem ?
Bírod a 12 órázást vagy a 3 műszakot?
5/8 anonim válasza:
Ülj le, gondold végig hogy miket csináltál eddig, és azokon miket nem szerettél. Aztán állj neki ötletelni, hogy amiket ott nem szerettél, milyen munkakörökben működhetnek máshogy, ahogy neked szimpatikusabb lenne.
6/8 anonim válasza:
Munkapszichológiai teszt kitöltését ajánlom. Van a neten is, asszzem ingyenes.
7/8 anonim válasza:
Végiggondolod mit szeretsz csinálni, aztán megnézed milyen munkakörökben lehet legalább részben azt csinálni, aztán képzed magad abba az irányba, végül elhelyezkedsz azon a területen
8/8 anonim válasza:
Mi érdekel? Egy a fontos,olyan munkát csinálj amit élvezni fogsz, így nem fogsz ki égni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!