Milyen munka, szakma, hivatás való nekem ha...?
Jó vagyok abban, hogy teljesen elszakadjak a valóságtól, és a képzeletemben, és teóriák halmazában találjam magam. Majdnem bármi, aminek latszólag semmi köze a hétköznapi praktikumhoz, és valósághoz, érdekel.
Ebből következően tehetséges vagyok abban, hogy ha muszáj a valósággal foglalkozni, akkor pessziMiska, és mindenben-hitevesztett tudok lenni, akinek minden életkedve elment.
(Ha már nem növöm ki, gondoltam, talán hasznát is lehetne venni...😀)
😂
Na attól irgalmazzon a világ!
😂
Ha még ezmellé jó analitikus gondolkodásod is van, legyél szoftverfejlesztö!
Ebben a szakmában egész nap nemlétezö 'gépeket' kell toldozni-foltozni.
Ráadásul még egész jól is fizet.
Elméleti fizikus
Elméleti matematikus
Filozófus
Stb.
Annyira nem szűkítetted le, hogy a filozófus, a fizikus és a politikus is eszünkbe jutott. Szóval...kicsit részletesebben?
Nem igazán van mit leszűkíteni...Már próbálkozom egy ideje, eddig minden területet otthagytam, mert nagyon rövid idő alatt kiégtem (lsd: második bekezdés a kérdésben).
A politikus azért esik ki, mert annak már túl sok köze van a valósághoz - számomra.
Igen, ez ennyire durva...
Fizika, meg matek bejön, de nem tudom lenne-e bennem annyi szufla, hogy végigseggeljek megint ennyi félévet egyetemen.
Megint? Mit tanultál korábban?
Amúgy a matekosok és a fizikások nem seggelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!